Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019

Δήλωση Δημάρχου Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου μετά την εκλογή του στο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου σχετικά με την εκλογή του στο νέο  Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας  δήλωσε τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω  θερμά όλους τους συναδέλφους για την ψήφο εμπιστοσύνης.
Από την πρώτη στιγμή της ενασχόλησης μου με την πολιτική δηλώνω παρών σε κάθε κάλεσμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Τιμώ διαχρονικά τον θεσμό και ανταποκρίνομαι στην πρόκληση της επόμενης ημέρας.

Η επικράτηση της παράταξης «Σύγχρονοι Ισχυροί Δήμοι» μας γεμίζει με ευθύνες. Καταφέραμε μια μεγάλη νίκη. Όμως, για  να είναι καθοριστικός ο ρόλος μας πρέπει οι Δήμοι μας να είναι δυνατοί. Οι αναγκαίες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις για την ανασυγκρότηση της Χώρας  περνούν, κυρίως, μέσα από τις τοπικές κοινωνίες.  Η  Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι η πολιτική της αληθινής ζωής, των αληθινών προβλημάτων και άρα των αληθινών λύσεων. Χρειάζεται υπεύθυνους χειρισμούς, τόλμη και ρεαλισμό  ώστε να κάνουμε  βήματα μπροστά». 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ