Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Το «Ημερολόγιο Ποδηλάτου» του Λ. Τηλιγάδα παρουσιάζουν στην Δημοτική Αγορά Αγρινίου την Δευτέρα

Ο Δήμος Αγρινίου και η ΚοινΣΕπ «red line Αγρινίου»
διοργανώνουν
τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018 στις 7:30 το απόγευμα
στην Παλαιά Δημοτική Αγορά Αγρινίου
τη λογοτεχνική - εικαστική παρουσίαση της πρόσφατης ποιητικής συλλογής του Λευτέρη Τηλιγάδα, καθώς και του  χαρακτικού και ζωγραφικού έργου του....
Μιχάλη Κότσαρη με το γενικό τίτλο: «Ημερολόγιο Ποδηλάτου».
Την εκδήλωση θα  προλογίσουν:
ο συγγραφέας και λογοτέχνης Μήτσος Κασόλας και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου Νίκος Καραγέωργος.
Θα διαβάσει ο ηθοποιός Γιώργος Ζιόβας.
Θα ακολουθήσει προβολή της ποιητικής συρραφής εικόνων, λόγου και ήχου με τίτλο: «Ανοξική πατριδογνωσία (Από τη Βάρκιζα στο Καστελόριζο)».
Η έκθεση των έργων θα παραμείνει ανοικτή από τις 22 έως και τις 27 Ιανουαρίου 2018 και οι ώρες επίσκεψης θα είναι καθημερινά από τις 6:00 το απόγευμα έως τις 9:00 το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ