Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ: “H ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: H AΘΕΑΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ»

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου και περιχώρων διοργανώνει την ημερίδα με θέμα: 
«Η ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: H ΑΘΕΑΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ»  
το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 18:00μ.μ. στην αίθουσα του.......
Παπαστράτειου Μεγάρου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

17:45 Προσέλευση επισήμων και κοινού στην αίθουσα .Ευλογία των εργασιών της Ημερίδας από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. ΚΟΣΜΑ-ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ 
18:00-18:30 Εισηγητής Ευστάθιος Αδαμόπουλος οικονομολόγος- Εκπαιδευτικός και Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Α.Σ.Π.Ε.:«Πολιτικές για την οικογένεια, τι έχει γίνει και τι πρέπει να γίνει» 
18:30-19:00 Εισηγητής Στέλιος Παπαθεμελής, Πρ. Υπουργός. Θέμα:«Οικονομική κρίση και άλλες αιτίες συρρίκνωσης του πληθυσμού (υπογγεννητικότητα,ατυχήματα,αμβλώσεις, αντισύλληψη». 
19:00-19:30 Εισηγητής, Δημήτριος Νάτσιος, Συγγγραφέας –Εκπαιδευτικός .Θέμα:”Σχολική Εκπαίδευση και Οικογένεια» 
19:30-20:00 Εισηγητής Φράγκος Φραγκούλης, Στρατηγός ε.α.Επίτιμος Αρχηγός Γ.Ε.Σ., με θέμα:»Οι επιπτώσεις του Δημογραφικού προβλήματος». 
Την ημερίδα θα συντονίσει ο Δημοσιογράφος κ.Νικόλαος Κανής. 
Hημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας και του Δήμου Αγρινίου



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ