Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Ο Αρχιεπίσκοπος θα παραστεί στην ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ στην εορτή του πολιούχου Αγίου Αθανασίου

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα θα πραγματοποιηθούν φέτος οι θείες λειτουργίες του εσπερινού και ανήμερα της εορτής του πολιούχου Αγίου Αθανασίου στην Αμφιλοχία, με την παρουσία και χοροστασία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Κ.Κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ. Ο Αρχιεπίσκοπος θα παραστεί...
στην ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ επ´αφορμής του εορτασμού του Αγίου, που συμπίπτει φέτος με τα 150 χρόνια από την ανέγερση του ιερού ναού, αποδειχθείς πρόσκληση της Ι. Μ. Αιτωλίας και Ακαρνανίας και του Δήμου Αμφιλοχίας, που του απηύθυναν στις 19 Δεκεμβρίου, μεταβέντες στην Αρχιεπισκοπή, ο Μητροπολίτης Αιτ/νίας Κ.Κ. ΚΟΣΜΑΣ και ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΙΜΗΣΗΣ. 

Λεπτομέρειες του προγράμματος του εορταστικού διημέρου, θα καθοριστούν από κοινού με την Ι. Μ. τον Ι. Ν.  Αγίου Αθανασίου και τον Δήμο και θα ανακοινωθούν σύντομα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ