Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Στο δρόμο οι Αγρότες στο Αγρίνιο στην Ε.Ο (θέση μεταξύ Ερμίτσας - Συκιάς) φωτο

Μεταξύ του κόμβου Ερμίτσας και του κόμβου Συκιάς και συγκεκριμένα στο 62ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων έχουν παραταχθεί σήμερα... (Σάββατο 27 Ιανουαρίου) το πρωί τα τρακτέρ αγροτών κοντά στο Αγρίνιο, όπως είχαν γνωστοποιήσει με ανακοίνωσή τους η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας και η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων.
Συγκεκριμένα με αυτό τον τρόπο οι αγρότες διαμαρτύρονται για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης, με 15 περίπου τρακτέρ να βρίσκονται στο σημείο αυτή τη στιγμή. Οι συγκεντρωμένοι αγρότες είναι περίπου 30 άτομα και τουλάχιστον σήμερα δεν αναμένεται να προχωρήσουν σε κάποιον αποκλεισμό της εθνικής οδού.
Θα περιμένουν να υπάρξει ενίσχυση και εάν γίνουν μπλόκα, πιθανότατα θα είναι μια απόφαση που θα λάβει το κεντρικό Συντονιστικό τους όργανο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ