Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018

Τι απαντά στον Τραπεζιώτη ο αντιδήμαρχος Κώστας. Καλαντζής για το Κέντρο Κοινότητας Αγρινίου


Απάντηση του Αντιδημάρχου Κώστα Καλαντζή σε ανακοίνωση της παράταξης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ» σχετικά με τη λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας Αγρινίου. 
«Το «Κέντρο Κοινότητας» του Δήμου Αγρινίου λειτουργεί ένα χρόνο και συστεγάζεται με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας στον πρώτο όροφο στη συμβολή των οδών Τσιτσιμελή & Ε.Ο. Αγρινίου – Ιωαννίνων. Στόχος της λειτουργίας του είναι η εφαρμογή πολιτικών κοινωνικής προστασίας και αποτελεί ένα τοπικό σημείο.... αναφοράς για την υποδοχή, εξυπηρέτηση και διασύνδεση των πολιτών με όλα τα κοινωνικά προγράμματα και υπηρεσίες που υλοποιούνται στην περιοχή μας. 
Μέχρι σήμερα οι ωφελούμενοι του «Κέντρου Κοινότητας» ανέρχονται περίπου στους 6200 και αφορούν: ένταξη στο ΚΕΑ, συμβουλευτική, ψυχοκοινωνική υποστήριξη, παραπομπή σε άλλες υπηρεσίες όπως ΟΑΕΔ, Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας κ.λ.π., ενώ παράλληλα υλοποιούνται δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για θέματα κοινωνικά, υγείας κ.α. 
Το «Κέντρο Κοινότητας» συνεχώς διευρύνεται με νέες αρμοδιότητες, γεγονός που συνέβαλε στην αναζήτηση νέου χώρου, η οποία βρίσκεται στο τελικό στάδιο υλοποίησης για τη μετεγκατάσταση του. 
Η ανθρωποκεντρικά δομημένη κοινωνική πολιτική του Δήμου Αγρινίου, με τη λειτουργία αποτελεσματικών υποδομών κοινωνικής στήριξης των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας και όσων χτυπήθηκαν από την παρατεταμένη οικονομική κρίση, αποτέλεσε κομβικό σημείο της πολιτικής μας. Χιλιάδες συμπολίτες μας με οικονομικές δυσκολίες βρήκαν καταφύγιο και υποστηρίζονται από τις δομές. Μέλημά μας ήταν πάντα η εξυπηρέτηση των πολιτών και η αντιμετώπιση των προβλημάτων τους με ευαισθησία και σοβαρότητα».

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ