Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΠΑΝΤΗΣΗ «ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ – ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» στη ΔΕΥΑΑ

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 17-9-2017 
Απάντηση στη ΔΕΥΑΑ
Της νύχτας τα καμώματα – της ΔΕΥΑΑ ξηλώματα, τα βλέπει η μέρα και οργίζεται…
Νύχτα ξήλωσαν το υποβρύχιο σύστημα άντλησης νερού για να εξαφανίσουν τα πειστήρια… του εγκλήματος!
«Άρπα κόλα» εγκαταστάσεις άντλησης ακατάλληλου  νερού για πόση,  στο πουθενά, ανάμεσα σε σκουπίδια, εκτεθειμένες στον οποιονδήποτε θελήσει να....
πράξει δολιοφθορά και να θέσει σε κίνδυνο την υγεία των συμπολιτών του κι αυτό η ΔΕΥΑΑ το αποκαλεί εκσυγχρονισμό και αξιοποίηση της «υφιστάμενης Δημοτικής περιουσίας».
Σε ολόκληρο τον πολιτισμένο κόσμο τα αντλιοστάσια από τα οποία προέρχεται η παροχή πόσιμου νερού  βρίσκονται σε αυστηρά φυλασσόμενους και πεντακάθαρους  χώρους  και όχι ανάμεσα σε κάθε λογής απορρίμματα, εύκολη λεία για όποιον θελήσει να τα «σαμποτάρει».
Τώρα ποιους ελέγχους, αναλύσεις και εργασίες πραγματοποιούν οι υπεύθυνοι της ΔΕΥΑΑ  κάτω από τις υφιστάμενες, άθλιες με πολύ επιείκεια, συνθήκες προκειμένου να μπορέσουν να θέσουν σε λειτουργία την παροχή πόσιμου ύδατος  αυτό μένει να μας το κάνουν σαφές με επιστημονικό τρόπο και να μας αποδείξουν τις νόμιμες διαδικασίες που ακολούθησαν για να μπορέσουν να μας πείσουν  περί του στόχου τους που είναι το ποιοτικό και σε επάρκεια νερό.
Ντροπή λέμε εμείς να προσπαθείτε να πείσετε τον κόσμο ότι έχει μειωμένη αντίληψη!
Μετά από επιτόπια αυτοψία μελών της Παράταξής μας και προς απόδειξη των καταγγελομένων και της ενοχής των υπευθύνων επισυνάπτουμε δύο φωτογραφίες.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Μία με τοποθετημένο το υποβρύχιο μηχάνημα άντλησης (λήψη φωτό 17-9-2017)
Και μία στην οποία ξηλώθηκε και αφαιρέθηκε το μηχάνημα (λήψη φωτό 28-9-2017) δηλαδή την επομένη της  αναφοράς – καταγγελίας μας!!!
Γραφείο Τύπου Δημοτικής Παράταξης

«ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ – ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ