Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Δομνίστα Ευρυτανίας: Ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για τη Γιορτή Τσίπουρου - Το πάτημα των σταφυλιών από τους κατοίκους του χωριού (ΦΩΤΟ)

Πιστοί στην παράδοση, οι Δομνιστιάνοι άρχισαν να προετοιμάζουν το έδαφος για τη 13η «Γιορτή Τσίπουρου», που φέτος θα γίνει το διήμερο 28 και 29 Οκτωβρίου 2017, όπως κάθε φορά με επίκεντρο την πλατεία του χωριού.
Για τον λόγο αυτό, προ ολίγων ημερών έγινε το πάτημα των σταφυλιών με τη συμμετοχή πολυάριθμων φίλων εθελοντών και μελών του τοπικού Φιλοπρόοδου... Συλλόγου, που εξάλλου έχει αναλάβει τη διοργάνωση της εκδήλωσης-θεσμού.
«Η έναρξη άρχισε με τις ευλογίες του π. Ματθαίου που διάβασε τη σχετική ευχή και έδεσε την πρώτη κλούβα στο πατητήρι. Όλοι σαν μια αλυσίδα βοηθούσαν και σε λιγότερο από 2 ώρες πατήθηκαν 100 κλούβες σταφύλια», αναφέρουν οι Δομνιστιάνοι. Εκεί, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν η πρόεδρος και ο γραμματέας του Φιλοπρόοδου, Ευαγγελία Νταλιάνη και Κώστας Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της Τ.Κ Δομνίστας, Νίκος Καρέτσος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δ.Σ Καρπενησίου, Γιάννης Σταμάτης κ.α.
domnista-stafylia2
domnista-stafylia3

domnista-stafylia4

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ