Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλης Κόκκαλης στο Αγρίνιο

Στην Αιτωλοακαρνανία βρίσκεται σήμερα (Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου) ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλης Κόκκαλης, ο οποίος το απόγευμα επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας και... συζήτησε με εκπροσώπους του και έπειτα παραχώρησε συνέντευξη τύπου στον τοπικό τύπο.
Σε αυτή ο κ. Κόκκαλης μίλησε για τα αίτια της επίσκεψής του, λέγοντας πως ήρθε να καταγράψει τα προβλήματα και να ακούσει τους ανθρώπους που τα αντιμετωπίζουν, ενώ τόνισε πως αυτό που θέλει το υπουργείο είναι το νέο μοντέλο αγρότη. Αυτό του εκπαιδευμένου, πιστοποιημένου, επιχειρηματία και παραγωγού.

Έπειτα σε ερώτηση που του έγινε για την εκτροπή του Αχελώου ο υφυπουργός απάντησε διπλωματικά (όντας και Βουλευτής Λάρισας), λέγοντας πως οι αγρότες της Θεσσαλίας αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα, αλλά επίσης μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και αυτοί της Αιτωλοακαρνανίας. Πάντως στάθηκε στις δηλώσεις Φάμελου πως η εκτροπή δεν θα γίνει και ξεκαθάρισε πως θα γίνει προσπάθεια να δοθεί οικονομική βοήθεια στους Αγρότες της Θεσσαλίας.
Στη συνέχεια ρωτήθηκε και για την ελιά καλαμών, για την οποία είπε πως θεωρεί δίκαιο το αίτημα για “kalamata olives”, όχι επειδή έχει γίνει από την Αιτωλοακαρνανία, αλλά επειδή είναι νόμιμο.
Ο κ. Κόκκαλης μίλησε και για της αποπληρωμές αγροτών μέσω του ΟΠΕΚΕΠΕ που πραγματοποιήθηκαν φέτος από το 2009, ενώ τόνισε πως μέχρι τέλος Οκτωβρίου θα υπάρξει εκ νέου καταβολή ενισχύσεων
Αξίζει να σημειωθεί πως στην συνέντευξη τύπου βρέθηκαν και μέλη του νεοσύστατου Δ.Σ. του ΤΟΕΒ Νεοχωρίου, οι οποίοι κατέθεσαν υπόμνημα στον υφυπουργό και ζήτησαν την βοήθειά του για την επίλυση σημαντικότατων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο οργανισμός. Μάλιστα, ο κ. Κόκκαλης δεσμεύτηκε να επισκεφθεί το Νεοχώρι και να μιλήσει μαζί τους αύριο, Κυριακή 1η Οκτωβρίου.
O κ. Κόκκαλης μετά τη συνέντευξη τύπου αναχώρησε με κατεύθυνση προς Κατούνα όπου θα εγκαινιάσει το νέο Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραγωγών Δημητριακών Αιτωλοακαρνανίας «Η ΔΗΜΗΤΡΑ», ενώ αύριο Κυριακή 1η Οκτωβρίου θα επισκεφθεί παραγωγικές μονάδες σε όλη την Αιτωλοακαρνανία.








Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ