==► ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ: "Πολλαπλά εκτεθειμένη η Δημοτική Αρχή – Αποκαλυπτική η έκθεση των Ορκωτών Λογιστών"  ==► ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ   ==► Κριτική και προτάσεις του Δημήτρη Τραπεζιώτη, για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας  ==► Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου για το Πολυτεχνείο  ==► ΣΥΡΙΖΑ: ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΩΝ ΑΠΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ  ==► ΓΕΑ: Κυριακή 24 Νοεμβρίου το «Τρέχω, βαδίζω, ποδηλατώ στην πόλη μου»  ==► Υπεγράφη η πρόσκληση για το καινούργιο πρόγραμμα «Νέων Γεωργών» ύψους, 410 εκατ. ευρώ  ==► Μίλτος Ζαμπάρας Με Πείσμα και Όραμα: Η Δυτική Ελλάδα μπορεί να κερδίσει μάχες  ==► Η ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΑΠΟΛΛΩΝ - Σχετικά με τη σύσταση “Ενεργειακών Κοινοτήτων"  ==► Χριστίνα Σταρακά: Ντροπή να μιλάτε για ανάπτυξη όταν η οικονομία και η κοινωνία στενάζουν (βίντεο)  ==► “Όχι” σε μείωση ΦΠΑ στο ελαιόλαδο, λέει το Μαξίμου   ==► Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΤΙΝΑΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ  ==► Χριστίνα Σταρακά: Ένα βήμα πριν την οριστική κατάρρευση η ελληνική κτηνοτροφία - Απαιτείται εθνικό σχέδιο διάσωσης της και όχι «κούφια λόγια»  ==► ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ: "Εμμονή στο λάθος" - Άρθρο στα “Νέα Σαββατοκύριακο”  ==► Δημιουργία, στην πόλη των Αγρινιωτών   ==► ΚΚΕ: ΕΡΩΤΗΣΗ ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ  ==► Η πολιτική ορθότητα εναντίον Πολάκη, η ανδροφοβία/μισανδρισμός της ελληνικής κοινωνίας και τα εκατομμύρια της Λινού  ==► Ο.Α.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΩΛΗΣ ΣΤΑ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ  ==► 50 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ  ==► Ανακοίνωση Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών στην Β' ΕΛΜΕ Αιτωλ-νίας  ==► Η ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ - ΑΔΜΗΕ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ  ==►   ==► Γιατί η Αριστερά δείχνει να μην έχει τόση απήχηση στην κοινωνία;  ==► Με πολλές ειδήσεις η παρουσία Λιβάνιου στην ΚΕΔΕ - Έρχονται αλλαγές σε ΟΤΑ & Περιφέρειες  ==► ΚΚΕ: Ανείπωτη θλίψη, συλλυπητήρια για το θάνατο του συντρόφου Νίκου Ζαραϊδώνη    By The best widgets

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλης Κόκκαλης στο Αγρίνιο

Στην Αιτωλοακαρνανία βρίσκεται σήμερα (Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου) ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλης Κόκκαλης, ο οποίος το απόγευμα επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας και... συζήτησε με εκπροσώπους του και έπειτα παραχώρησε συνέντευξη τύπου στον τοπικό τύπο.
Σε αυτή ο κ. Κόκκαλης μίλησε για τα αίτια της επίσκεψής του, λέγοντας πως ήρθε να καταγράψει τα προβλήματα και να ακούσει τους ανθρώπους που τα αντιμετωπίζουν, ενώ τόνισε πως αυτό που θέλει το υπουργείο είναι το νέο μοντέλο αγρότη. Αυτό του εκπαιδευμένου, πιστοποιημένου, επιχειρηματία και παραγωγού.

Έπειτα σε ερώτηση που του έγινε για την εκτροπή του Αχελώου ο υφυπουργός απάντησε διπλωματικά (όντας και Βουλευτής Λάρισας), λέγοντας πως οι αγρότες της Θεσσαλίας αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα, αλλά επίσης μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και αυτοί της Αιτωλοακαρνανίας. Πάντως στάθηκε στις δηλώσεις Φάμελου πως η εκτροπή δεν θα γίνει και ξεκαθάρισε πως θα γίνει προσπάθεια να δοθεί οικονομική βοήθεια στους Αγρότες της Θεσσαλίας.
Στη συνέχεια ρωτήθηκε και για την ελιά καλαμών, για την οποία είπε πως θεωρεί δίκαιο το αίτημα για “kalamata olives”, όχι επειδή έχει γίνει από την Αιτωλοακαρνανία, αλλά επειδή είναι νόμιμο.
Ο κ. Κόκκαλης μίλησε και για της αποπληρωμές αγροτών μέσω του ΟΠΕΚΕΠΕ που πραγματοποιήθηκαν φέτος από το 2009, ενώ τόνισε πως μέχρι τέλος Οκτωβρίου θα υπάρξει εκ νέου καταβολή ενισχύσεων
Αξίζει να σημειωθεί πως στην συνέντευξη τύπου βρέθηκαν και μέλη του νεοσύστατου Δ.Σ. του ΤΟΕΒ Νεοχωρίου, οι οποίοι κατέθεσαν υπόμνημα στον υφυπουργό και ζήτησαν την βοήθειά του για την επίλυση σημαντικότατων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο οργανισμός. Μάλιστα, ο κ. Κόκκαλης δεσμεύτηκε να επισκεφθεί το Νεοχώρι και να μιλήσει μαζί τους αύριο, Κυριακή 1η Οκτωβρίου.
O κ. Κόκκαλης μετά τη συνέντευξη τύπου αναχώρησε με κατεύθυνση προς Κατούνα όπου θα εγκαινιάσει το νέο Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραγωγών Δημητριακών Αιτωλοακαρνανίας «Η ΔΗΜΗΤΡΑ», ενώ αύριο Κυριακή 1η Οκτωβρίου θα επισκεφθεί παραγωγικές μονάδες σε όλη την Αιτωλοακαρνανία.








Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ