Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Χάρρυ Κλυνν: Ο απόγονος του Αριστοφάνη που δεν πούλησε ποτέ την πατρίδα, την τέχνη και την καταγωγή του ! @harryklynn

Χάρρυ Κλυνν: Ο απόγονος του Αριστοφάνη που δεν πούλησε ποτέ την πατρίδα, την τέχνη και την καταγωγή του.
Ο Φαλμεράιερ μέσα στην στρατευμένη προπαγάνδα του για λογαριασμό των Ούννων και των σουλτάνων, είχε εκστομίσει μια μεγάλη αλήθεια: Οι Πόντιοι αποτελούν την αδιάλειπτη συνεχεια του Ελληνισμού από την αρχαιότητα.
Οι ηρωικοί λαοί όμως, έχουν και μια μεγάλη κατάρα: Όσο πιο μαρτυρικό το έθνος, τόσο πιο ακριβοπληρωμένοι οι ρουφιάνοι.
Ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης, κατά κόσμον Χάρρυ Κλυνν, αποτελεί την φυσική συνέχεια του Αριστοφάνη. Σάρκα ενός ιστορικού έθνους, που μετατρέπει το μαρτύριο σε έπος, και εξευτελίζει τον προδότη στο επίπεδο του γελωτοποιού, του παλιάτσου με τον αιχμηρό του λόγο. Μήπως αυτή δεν είναι η απόλυτη απαξία που επιφυλάσσει ο Ελληνισμός στους δοσίλογους; Ο λαός που καταδίκασε τον Εφιάλτη να γράφεται με μικρό «ε» μέχρι το τέλος της ιστορίας.
Ο Χάρρυ Κλυνν διάλεξε την πλευρά του Βαρδάρη αντί αυτής του Κολωνακίου. Απέναντι στους αρλεκίνους «καλλιτέχνες», ακαδημαϊκούς, «επώνυμους» που έτρεξαν να αρπάξουν το ξεροκόκκαλο της εξουσίας ως πίστα μαντρόσκυλα.
Ο Χάρρυ Κλυνν διάλεξε το μετερίζι του εδώ, μαζί μας. Όχι στην γκλαμουριά κάποιων καναλιών ως θεραπαινίδα απατεώνων νταβατζήδων. Απέναντι στα αργύρια των σφαγέων, ο αιχμηρός του λόγος που υποβιβάζει τον «τεράστιο εχθρό» στο επίπεδο του ερπετού. Αυτή ίσως είναι η μεγαλύτερη υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει κάποιος στον Ελληνισμο σημερα: Όχι, δεν είναι ανίκητοι. Ειναι σκουλήκια. Αρκεί να σηκώσεις την μπότα σου και να τους λιώσεις.

Όπως έκαναν οι αντάρτες παππούδες του Χάρρυ Κλυνν απέναντι στους υπανθρώπους τσέτες και τους Ουνους μάνατζερς των σφαγών. Όπως πρεπει να κάνουμε και εμείς πριν εξοντωθούμε.

Να είσαι καλά παλικάρι και πάντα απροσκύνητος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ