Παρασκευή, 4 Απριλίου 2014

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΓΕΦΥΡΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ"

«Με την Ολυμπιακή Φλόγα που αποτελεί «φάρο» αξιών και έμπνευσης χτίζουμε «Γέφυρα Ανατροπής και Δημιουργίας» για να ενώσουμε τη Δυτική Ελλάδα και να εξασφαλίσουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο αύριο». Αυτό δήλωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, Παναγιώτης Λαλιώτης, παρουσιάζοντας τον λογότυπο της παράταξής του.
Ο κ. Λαλιώτης, εξηγώντας το συμβολισμό του λογότυπου του συνδυασμού, αναφέρθηκε ξεχωριστά στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και στα συγκριτικά πλεονεκτήματα των τριών Νομών της Δυτικής Ελλάδος, Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας, επισημαίνοντας ότι όλα αυτά ενώνονται υπό το πρίσμα....
της αγωνίας, αλλά και της ελπίδας των πολιτών που πιστεύουν στον τόπο τους και κυρίως, στον εαυτό τους.
«Ο λογότυπος που επιλέξαμε δεν είναι τυχαίος. Ο λαμπαδηδρόμος κρατώντας την Ολυμπιακή Φλόγα έρχεται από την ιερή γη της Ηλείας για να διασχίσει την ιστορική Αχαΐα και να περάσει μέσω της Γέφυρας Ρίου- Αντιρρίου, διεθνές σύμβολο της χώρας, στην ηρωική Αιτωλοακαρνανία ενώνοντας τρεις περιοχές που μπορούν για ακόμη μία φορά να πρωτοστατήσουν και να στείλουν το δικό τους ηχηρό μήνυμα και τη δική τους ξεχωριστή πρόταση. Ενωμένοι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την Ανατροπή του συστήματος και της πολιτικής που μας έχει οδηγήσει στην εξαθλίωση, θέτοντας παράλληλα, ισχυρά θεμέλια για μία δημιουργική πορεία», τόνισε ο κ. Λαλιώτης και προσέθεσε «Η Δυτική Ελλάδα αξίζει! Γι’ αυτό και όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να επενδύσουμε στην περιοχή μας, να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας και να ξανακερδίσουμε τη χαμένη μας αξιοπρέπεια».

Τέλος, ο κ. Λαλιώτης αναφέρθηκε σε έναν ακόμη ουσιαστικό συμβολισμό της Γέφυρας, λέγοντας πως σκοπός του συνδυασμού, είναι εκτός των άλλων να «γεφυρώσει» το χάσμα μεταξύ πολιτικής και κοινωνίας, κάνοντας κυρίως, τους νέους ανθρώπους συμμέτοχους σε όλη αυτή την προσπάθεια. «Απευθυνόμαστε εκτός των άλλων σε όλους τους νέους ανθρώπους που έχουν απομακρυνθεί από την πολιτική. Τους λέμε πως δεν είναι όλοι ίδιοι. Άλλωστε, όπως έχει πει και ο σπουδαίος αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος, Πλάτωνας ‘μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ