Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Ο πρ. πρόεδρος του ραδιοταξί Αγρινίου Δημήτρης Μωσαΐδης υποψήφιος με Τραπεζιώτη

Ο Δημήτρης Μωσαϊδης πρ. Πρόεδρος Σωματείου ραδιοταξί Αγρινίου τ. Αντιπρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου ΤΑΞΙ Δυτικής Ελλάδος και τοπικό μέλος Ομοσπονδίας ΤΑΞΙ Ελλάδος, ανακοινώνει την υποψηφιότητα του στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό «Ανατροπή Τώρα» για ....
το Δήμο Αγρινίου.


«Φίλες και Φίλοι

Το τελευταίο διάστημα η χώρα μας βρίσκεται σε μια ιδιαίτερη κρίσιμη περίοδο με πολλά προβλήματα, μια κατάσταση που έχει επηρεάσει και την περιφέρεια μας.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαΐου είναι σημαντικές, μιας και θα αναδείξουν τους τοπικούς άρχοντες του κάθε τόπου για την επόμενη 5ετία. Χρειάζεται λοιπόν με συλλογικότητα και πνεύμα συνεργασίας να προσπαθήσουμε για κάτι διαφορετικό, για κάτι καλύτερο. Θα πρέπει να δοθεί η δυνατότητα σε νέους και άφθαρτους ανθρώπους με όραμα και διάθεση να προσφέρουν για την ανάδειξη των τοπικών κοινωνιών και την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης έξω από κόμματα, χρώματα και συμφέροντα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την μοίρα του τόπου μας, να χαράξουμε πολιτικές και στρατηγικές που θα αναβαθμίσουν την περιοχή μας και θα θέσουν τις βάσεις για να οδηγηθεί το Αγρίνιο σε υψηλότερα επίπεδα ανάπτυξης.

Με γνώμονα το κοινό καλό και σκεπτόμενος όλα τα παραπάνω, αποφάσισα να συμμετέχω στην προσπάθεια αυτή ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου με τον συνδυασμό του Δημήτρη Τραπεζιώτη.

Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς και σας καλώ να πορευτούμε όλοι μαζί για να πετύχουμε όσο περισσότερα θετικά πράγματα μπορούμε, να πετύχουμε την ανατροπή στο Δήμο Αγρινίου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ