Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ!!!

  • Πολύ αργά για δάκρυα... απ' τη "συμπολιτευόμενη"αντιπολίτευση. 
  • Το όψιμο "αντάρτικο" είναι μια κίνηση προς τέρψη της προεκλογικής περιόδου. 
  • Η αποχώρησή τους από τη συνεδρίαση του Δ.Σ. έγινε, όπως λένε (σε ανακοίνωσή τους),  διότι τώρα...
κατάλαβαν τα "τερτίπια" του κ. Μοσχολιού!!!


Είναι καθαρά μια απέλπιδα προσπάθεια αντιπερισπασμού για να δικαιολογήσουν της ανυπαρξία δημοτικής αντιπολίτευσης όλα αυτά τα χρόνια. Ταυτόχρονα ενισχύουν τον Μοσχολιό στα "μάτια" των δημοτών ότι παραμένει ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, που ακόμα μπορεί να κάνει εξυπηρετήσεις-τροφή-στο φιλοθεάμον κοινό του Αγρινίου.


Το άσχημο είναι ότι όλοι αυτοί που ψήφιζαν ΝΑΙ στα περισσότερα θέματα που εισηγήθηκε η πλειοψηφία Μοσχολιού, που σήμερα τον κατηγορούν, θα ζητήσουν ξανά τη ψήφο μας για να κάνουν λέει τη νέα αρχή. Με "φθαρμένα" υλικά; Θα πάρουν στο λαιμό τους και τον Γιώργο που και συμπαθείς και καλό παιδί είναι.


Υ.Γ. Τις φωτο δανειστήκαμε από το agriniopress.gr- 



Δείτε τη σχετική ανακοίνωση που υπογράφει ο ομαδάρχης της ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗΣ:  
"ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ  « καταγγέλλουμε τη δημοτική αρχή για προεκλογικά τερτίπια»
      Συνεχίζει την ασυνέπεια απέναντι στο λαό του Δήμου Αγρινίου και αυτό την κατάσταση δεν θα την επιτρέψουμε!
 Η παντελής έλλειψη απτού έργου τα τελευταία χρόνια για τους πολίτες αναγκάζει τον Π. Μοσχολιό να πραγματοποιεί σε πολλές περιπτώσεις για δεύτερη φορά  εγκαίνια έργων κάποια δε εξ αυτών δεν έχουν καν ξεκινήσει ακόμη ή είναι ημιτελή.
Το έργο της άρδευσης της Σκουτεράς,
Η «Περιμετρική Μακρυνείας ,
Tα «ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ κ.α
είναι έργα που πολύ θα θέλαμε να έχουν ολοκληρωθεί, όμως αυτό βρίσκεται στη σφαίρα της φαντασίας του κ. Μοσχολιού.
Δημιουργεί φρούδες ελπίδες στο λαό του δήμου μας όταν αναγγέλλει ο κ. Μοσχολιός πως θα κατασκευαστούν ολοκληρωμένα και λειτουργικά δίκτυα αποχέτευσης των παραλίμνιων οικισμών της Τριχωνίδας, συνολικού μήκους 21.850 μέτρων, καθώς και στους κεντρικούς αποχετευτικούς αγωγούς σύνδεσης με τον Βιολογικό Καθαρισμό Αγρινίου, όταν δεν κατόρθωσε στις δύο (2) θητείες του να συνδέσει τον Άγιο Γεώργιο Καλυβίων με το Βιολογικό Καθαρισμό Αγρινίου.
 Η «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΟΜΒΩΝ ΠΟΛΕΩΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ» έργο απαραίτητο, όμως η βιασύνη έφερε λάθη και παραλείψεις που χρειάστηκε η παρέμβαση της Τροχαίας και πολλά απ’ αυτά ακόμη δεν έχουν τακτοποιηθεί και κινδυνεύουν οδηγοί και πεζοί!
 Η κατασκευή κέντρου αποθεραπείας – αποκατάστασης της ΕΛΕΠΑΠ ανακοινώθηκε με δελτίο τύπου αμέτρητες φορές και άλλες τόσες ήταν οι επισκέψεις με την συνοδεία τηλεοπτικών συνεργείων του Π. Μοσχολιού.
  Εγκαινιάστηκε ο  ΞΕΝΩΝΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.
Το εγκαινιάσανε μπορεί όμως να λειτουργήσει ;
Κακοποιημένες γυναίκες δεν έχει και ελπίζουμε να μην υπάρχουν. Αλλά αν υπάρξουν αφού αυτός είναι και ο ρόλος του κέντρου μπορεί να λειτουργήσει με ένα μόνο φύλακα σε 24ωρη βάση; Και άλλες ελλείψεις και φυσικά μεγάλο ερωτηματικό που ξοδεύτηκαν τα 700.000 ευρώ!

      Ο λαός του Αγρινίου δεν εξουσιοδότησε -ποτέ και κανέναν- να παίζει παιχνίδια πίσω από την πλάτη του!
   Ε λοιπόν, πιστεύουμε πλέον πως ο κ. Παύλος Μοσχολιός διαπιστώνοντας την φθορά που έχει υποστεί ο ίδιος και η παράταξη του έχει στήσει προεκλογική φιέστα για να προωθήσει την υποψηφιότητα του στις επερχόμενες εκλογές!
Αντί να παρουσιάσει ολοκληρωμένα έργα και προτάσεις τον έχει καταβάλλει το άγχος των εγκαινίων για τη λαχαναγορά, την πινακοθήκη, τις νέες σχολικές μονάδες (που δεν είναι έργα της δημοτικής αρχής αλλά της περιφέρειας) .
 Θυμηθήκατε τώρα τα προβλήματα των  τοπικών κοινοτήτων, με μερικά κυβικά τσιμέντο και δυο φλούδες άσφαλτο, ελπίζοντας ότι θα ψαρέψετε  ψήφους ….
Ο λαός μας διαθέτει και μνήμη και κρίση.
 Δεν ανέχεται να υποτιμούν την νοημοσύνη του και να προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του με τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις και πρόχειρες λύσεις της τελευταίας στιγμής.
Είστε σε αμηχανία και πανικό!
 Και το μόνο που καταφέρνετε είναι να εκτίθεστε ανεπανόρθωτα .
  Όσοι όμως σπέρνουν ανέμους, θερίζουν θύελλες και θα έρθουν με βεβαιότητα την επόμενη των εκλογών για την παράταξη σας !
 Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεται και ρεπερτόριο των θεμάτων του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου που συνεδριάζει στις 14-4-2014 δηλαδή προεκλογικά έχοντας αποκλειστικά ως θέματα εγκρίσεις, παροχολογίες και προσλήψεις..
Επειδή δεν θα συμμετέχουμε σε μία διαδικασία όπου η δημοτική αρχή θα επιβάλλει διά της πλειοψηφίας αδιακρίτως εμείς αποχωρούμε σε ένδειξη διαμαρτυρίας από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ως έντιμη και ύστατη πολιτική κίνηση.

  Λέμε ΟΧΙ στις προκλητικές μικροεξυπηρετήσεις και ρουσφέτια των τελευταίων ημερών
 Αποχωρούμε και  καταγγέλλουμε τη δημοτική αρχή για προεκλογικά τερτίπια, αφού όλα ή τα περισσότερα θέματα της συνεδρίασης μπήκαν για καθαρά μικροπολιτικούς λόγους και οφέλη που θέλει να έχει η παράταξη Moσχολιού.



                                                Για την Πανδημοτική Πρωτοβουλία
                                                              Νίκος Καζατζής"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ