Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΙΩΝΙΚΟΥ 80 ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η αποστολή του ΠΑΣ ΙΩΝΙΚΟΥ 80 στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Παίδων – Κορασίδων που διεξήχθη στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας την Μ. Τρίτη 15 Απριλίου. Τα αποτελέσματα των αθλητών μας:

Μπίλιου Αρτεμισία, κατέλαβε την 1η θέση στο Άλμα Τριπλούν με επίδοση 12.08μ. όπως και στο Άλμα σε Μήκος με επίδοση 5.39μ.
Καραπάνου Σπυριδούλα, κατέλαβε την 1η θέση στα 100μ Εμποδίων με επίδοση 16΄.53 και την 3η θέση στο Άλμα σε Μήκος με επίδοση 4.91μ.
Γιάκος Δημήτρης, κατέλαβε την 1η θέση στα 100μ. με επίδοση 11΄΄.49 και την 4η θέση στο Άλμα σε Μήκος με επίδοση 5.90μ.
Γρίβα θεοδώρα, κατέλαβε την 2η θέση στην Δισκοβολία με επίδοση 26.71μ.
Αγγελή Μαρία, κατέλαβε την 4η θέση στο Άλμα σε Μήκος με επίδοση 4.90μ.

Ελπιδοφόρα εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι μικροί της αποστολής μας Λούκας Νίκος και Πανταζής Βαγγέλης στα 100μ. και στο Άλμα σε Μήκος αντίστοιχα. Την αποστολή συνόδευαν ο Πρόεδρος του συλλόγου Νταλαπέρας Αποστόλης και ο προπονητής Σαράντης Νίκος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ