Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Το «Ανυπότακτο Αγρίνιο» συμμετέχει στις εκλογές δια πυρός και σιδήρου!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο διαδικασίες για την συγκρότηση ψηφοδελτίου, που θα στηρίζεται κυρίως από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ το ΕΠΑΜ και κάποιους ανεξάρτητους πολίτες του Αγρινίου. Επικεφαλής της προσπάθειας αυτής τέθηκε ο Στέλιος Μερμίγκης, Φαρμακοποιός στο Νοσοκομείο Αγρινίου και εκλεγμένο μέλος στο Δ.Σ του ιδρύματος. 
Πρόκειται για το ψηφοδέλτιο της κίνησης «Ανυπότακτο Αγρίνιο» που πρόσφατα δημιουργήθηκε ως δημοτική κίνηση και που πλέον, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, θα κατέλθει στις δημοτικές εκλογές, έχοντας συγκροτήσει έναν......
βασικό πυρήνα υποψηφίων (το ελάχιστο), με βάση και τα όσα προβλέπει η νομοθεσία.

Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις η νέα παράταξη αναμένεται να προσελκύσει έναν μικρό αριθμό ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ ακούγεται κυρίως από το αριστερό ρεύμα, που διαφωνούν με την στήριξη του κόμματος στην υποψηφιότητα του κ. Τραπεζιώτη, όπως επίσης και του ΚΚΕ που έχει απομονωθεί στην αυστηρά κομματική του υποψηφιότητα. 
Με μεγάλη ικανοποίηση τα "παπαγαλάκια" του τοπικού κατεστημένο ανακοίνωσαν το γεγονός αφού θεωρούν ότι η κάθοδος αυτή εξυπηρετεί τον σχεδιασμό του πολιτικού τους "Πατερούλη".... 
Πάντως η προσπάθεια αυτή θα κριθεί για το τι τελικά εξυπηρετείται παρά του ότι η κάθε συνιστώσα της αριστεράς έχει το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού και της αυτόνομης έκφρασης.
Από ότι γνωρίζουμε οι δημοτικές κινήσεις που συμμετείχαν κατά το παρελθόν σε εκλογικές αναμετρήσεις (2002, 2006) στο Δήμο Αγρινίου δεν συμμετέχουν σε αυτή την πρωτοβουλία των συμπολιτών μας και μάλιστα σε αυτή τη πολιτική συγκυρία, παρά τις διαφωνίες που εκφράζονται στις υποψηφιότητες που διεκδικούν το Δήμο Αγρινίου αφού το σύνολο της αριστεράς επέτρεψε με τον πολυκερματισμό της να κυριαρχήσουν πρόσωπα και αντιλήψεις που έχουν δοκιμαστεί στην αυτοδιοίκηση και ορισμένοι συνδέονται με την πάλαι ποτέ "μεγάλη δημοκρατική" παράταξη και όχι μόνο. Η πραγματικότητα και οι απαιτήσεις των καιρών "δυστυχώς" είναι δεδομένες και στην ζώσα κατάσταση πρέπει να δοθούν οι απαντήσεις.
Ευχόμαστε στους συναγωνιστές καλό ταξίδι στον κόσμο της βαρβαρότητας...
"Ο αυτοδιοικητικός του Αγρινίου"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ