Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» ΑΚΤΙΟΥ - ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Κατατέθηκε το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» ΑΚΤΙΟΥ - ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Κατατέθηκε την Κυριακή 27 Απρίλη το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ακτίου – Βόνιτσας για τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μάη. 
Το ψηφοδέλτιο στελεχώνεται από φτωχούς αγρότες, εργάτες, υπαλλήλους, αυτοαπασχολούμενους, επιστήμονες, ανέργους, συνταξιούχους και νέους, που το προηγούμενο διάστημα πρωτοστάτησαν στην οργάνωση της λαϊκής πάλης για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας, για την...
ανακούφιση της λαϊκής οικογένειας από τη βάρβαρη επίθεση που δέχεται. Το σύνολο των υποψηφίων δίνει αυτήν την πολιτική μάχη με τη σεμνότητα και την ανιδιοτέλεια που αρμόζει σε αγωνιστές και την επομένη των εκλογών, ανεξάρτητα από το ποιος θα εκλεγεί, σαν μία γροθιά θα συνεχίσει αυτόν τον αγώνα με το ταξικό εργατικό κίνημα, με το συνεπές αγροτικό κίνημα, τις Λαϊκές Επιτροπές, οργανώνοντας και στηρίζοντας κάθε αγωνιστική πρωτοβουλία και δράση που αντιπαλεύει την κυρίαρχη πολιτική.
Δηλώνουμε οτι δεν είμαστε ανεξάρτητοι και αδέσμευτοι όπως δηλώνουν κάποιοί που χρόνια τώρα υπηρετούν την βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική και τώρα το παίζουν «ανεξάρτητοι». Απεναντίας είμαστε βαθιά εξαρτημένοι και δεσμευμένοι να οργανώσουμε την λαϊκή πάλη για την επίλυση των προβλημάτων της εργατικής τάξης, της φτωχής αγροτιάς και των πλατιών λαϊκών στρωμάτων
«Να στηριχθεί η "Λαϊκή Συσπείρωση"»
«Οι πράξεις μας αποτελούν εγγύηση ότι και στη συνέχεια θα κοντράρουμε με αυτήν την πολιτική, δεν μπορούν να μας βάλουν "στο χέρι", θα διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις ανάσες επιβίωσης για τη λαϊκή οικογένεια, προκειμένου να σταθεί όρθια και να τους αντιπαλέψουμε μαζί». «Η εκλογική μάχη 18 και 25 του Μάη είναι μια σημαντική μάχη και πρέπει τις ημέρες που μένουν, οι υποψήφιοι και οι φίλοι του ψηφοδελτίου να τη δώσουμε με αποφασιστικότητα, μαχητικότητα πείσμα και αισιοδοξία. Με μεγαλύτερο άνοιγμα στο λαό, στους εργαζομένους και τα λαϊκά στρώματα.
Ο λαός της περιοχής μας μπορεί και πρέπει να αξιοποιήσει την πείρα του και να ξεχωρίσει τους φίλους από τους αντιπάλους του. Να κρίνει αυστηρά και να καταδικάσει όσους του λένε μεγάλα λόγια, αλλά στην πράξη υπηρετούν τα συμφέροντα των μονοπωλίων και την πολιτική της ΕΕ.
Να συμπαραταχθεί με τη "Λαϊκή Συσπείρωση", που σταθερά και αταλάντευτα, χωρίς κανέναν ενδοιασμό και μισόλογα, στάθηκε στο πλευρό του».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ