Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Αναστολή της απεργίας των Καθηγητών - Ο αγώνας συνεχίζεται!

Δεν πέρασε καμιά πρόταση στη συνέλευση Προέδρων των ΕΛΜΕ που πραγματοποιήθηκε σήμερα παρόλο που δεν ήταν λίγες η ΕΛΜΕ που είχαν αποφασίσει συνέχιση της απεργίας (κυρίως με τη μορφή της 5νθήμερης). 
Επίσης υπήρχαν ΕΛΜΕ οι οποίες είχαν αποφασίσει μετά την πρώτη ενδεικτική ψηφοφορία να ψηφίσουν την πρόταση απεργίας που θα συγκέντρωνε τις περισσότερες ψήφους.
Ωστόσο εφόσον καμιά πρόταση απεργίας δεν συγκέντρωσε το  ..
απαιτούμενο ποσοστό η συνέλευση των ΕΛΜΕ προχώρησε σε αναστολή της απεργίας.
Όλα δείχνουν ότι οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν με ανοιχτά τα σχολεία, με τους καθηγητές να προχωρούν σε άλλες μορφές δράσης, τις οποίες θα αποφασίσουν σε εκ νέου σύγκληση της Ολομέλειας το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι καταλήψεις σχολείων από μαθητές. Κύκλοι του υπουργείου Παιδείας προσδιορίζουν ότι είναι περίπου 100, ενώ υπάρχουν άλλες εκτιμήσεις που υπολογίζουν ότι είναι διπλάσιες.

alfavita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ