Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩ​ΣΗ

Πρωτοβουλία Λαϊκού Μετώπου για την Κοινωνική και Εθνική Απελευθέρωση (ΜΕ.Κ.Ε.Α.)
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ
Η Υπερεθνική και Σιωνιστική Ελιτ, διαχειριστής της Νεοφιλελεύθερης Καπιταλιστικής Παγκοσμιοποίησης, μ α κ ε λ ε ύ ε ι και ε ξ α θ λ ι ώ ν ε ι  Λαούς κατά σύστημα. Τους μεν πρώτους με γκανγκστερικές εισβολές [Γιουγκοσλαβία, Αφγανιστάν, Ιράκ, Λιβύη ―την ίδια μοίρα μεθοδεύουν... 
για την Συρία] τους δε δεύτερους με ο ι κ ο ν ο μ ι κ ή   κ α τ ο χ ή.

Καταληστεύει τον πλούτο τους, καταστρέφει το περιβάλλον στο όνομα της οικονομίας της ανάπτυξης, ισοπεδώνει ανθρωπιστικά και πολιτισμικά λαούς και έθνη, επιβάλλει την ιδεολογία της, την "κουλτούρα" και τις αξίες της, αυτές του ακραίου κανιβαλικού ατομισμού-ανταγωνισμού μέχρι να κάνει τους ανθρώπους απρόσωπο ανθρωποχυλό, υποταγμένο επαίτη των Πολυεθνικών.

Α υ τ ό  σ υ μ β α ί ν ε ι και στη χώρα μας. Και δ ε ν άρχισε με το Χρέος και τα Μνημόνια όπως αποπροσανατολίζει η εκφυλισμένη «Αριστερά». Έχει αιτία, ορόσημο, την ένταξή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κύριο πυλώνα ―για την Ελλάδα― της Παγκοσμιοποίησης και της επιβολής της Νέας Διεθνούς Τάξης της.

Α υ τ ό  δ ε ν θα μπορούσε να συμβεί χωρίς την ά μ ε σ η  σ υ ν έ ρ γ ε ι α της ντόπιας οικονομικοπολιτικής ελίτ, που υλοποιεί τα σχεδία της. Αλλά  α υ τ ό  δ ε ν θα μπορούσε να συμβεί κ υ ρ ί ω ς χωρίς τα «Αριστερά» [κοινοβουλευτικά και μη] κόμματα και λοιπά μαγαζιά, παλιά και νέα, που προωθούν μασκέ την ιδεολογία και τα σχέδια της Παγκοσμιοποίησης με τον πιο ύπουλο τρόπο.
 
Αυτή  η «Αριστερά», ως κ α θ ε σ τ ω τ ι κ ό υποστύλωμα, μας ε ξ α π α τ ά ως προς τα αίτια της πολύπλευρης καταστροφικής κρίσης που υφιστάμεθα. Μας  ε ξ α π α τ ά  συνεπώς  και ως προς την λύση, δλδ. τη μ ό ν ι μ η έξοδο από την κρίση.

Οδηγεί χειραγωγώντας  τον Λαό σε "λύση" μέσω αλλαγής κυβερνητικής φρουράς  μ έ σ α  στην ΕΕ! Με πυγμή, όμως διαπραγματευτική[!], που θα .....επηρεάσει τα σχέδια της Υπερεθνικής και Σιωνιστικής Ελίτ ―την όποιαν, βεβαίως δ ε ν κατονομάζουν, αφού αρνούνται το ρόλο της και τους σκοπούς της― και η οποία μας έχει ήδη μετατρέψει σε π ρ ο τ ε κ τ ο ρ ά τ ο της χωρίς ίχνος πολιτικής-οικονομικης κυριαρχίας. Και θα τα .....εκτρέψει, βεβαίως, για να επαναφέρει Δημοκρατία [λες και ο Κοινοβουλευτισμός είχε ποτέ σχέση με Δημοκρατία!], παραγωγική ανασυγκρότηση και λοιπά κανονικά ανέκδοτα, που θα φάνταζαν γελοία, αν δεν είχαν τραγικές συνέπειες για την ύπαρξή μας, ως Λαού και χώρας [βλέπε και Ειδικές Οικονομικές Ζώνες].  Άλλωστε το κύριο κομμάτι αυτής της «Αριστεράς» "μας" χ ε ι ρ ο κ ρ ο τ ο ύ σ ε στην Ευρωβουλή πρόσφατα τον αρχισιωνιστή εγκληματία πολέμου Σιμόν Πέρες, όταν εξέθετε τα σχέδια της ελίτ για τη Νέα Διεθνή Τάξη και την Παγκόσμια Διακυβέρνηση ["πρότυπο προοδευτικότητας" ο "κύριος" για την Ρ. Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ, κατά δήλωση της].

ΑΥΤΗ Η ΝΕΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟΣ
Ο Λ Ο Κ Λ Η Ρ Ω Τ Ι Σ Μ Ο Σ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ  ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΕΛ Ε Υ Θ Ε Ρ Ι Α  ΤΟΥΣ !
 
Δεν έχει υπάρξει  ιστορικό προηγούμενο !
ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ :  Ο  ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ-ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ !

Ο  Αγώνας αυτός μπορεί να δοθεί μόνο από ένα ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ  με  σ α φ ε ί ς  π ρ ο γ ρ α μ μ α τ ι κ ο ύ ς στόχους που θα στρέφονται κατά της ν τ ό π ι α ς ελίτ και της Νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής Παγκοσμιοποίησης. 
Άμεση Μονομερή έξοδο από ΕΕ  | Ακύρωση των μνημονίων | Διαγραφή του Χρέους
Για την Αυτοδύναμη Οικονομία και έναν νέο διεθνισμό που στηρίζεται στην αλληλεγγύηέξω από την Νεοφιλελεύθερη Καπιταλιστική Παγκοσμιοποίηση και την ψευτο-δημοκρατία των ελίτ
Για να σπάσουμε τις αλυσίδες της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΜΕ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.

Χωρίς ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, που θα οδηγήσει σε Κ Υ Β Ε Ρ Ν Η Σ Η ― εντολοδόχο του ΜΕΤΩΠΟΥ [άμεσα εκλεγμένη από τις συνελεύσεις του Λαού, εργασιακές και δημοτικές] που θα υλοποιήσει τους στόχους  αυτούς.


Για την αναγκαία τεκμηρίωση, όπως και για τους στόχους του ΜΕΤΩΠΟΥ [αμέσους-μεσοπρόθεσμους μακροπρόθεσμους] και τις μορφές πάλης του Μετώπου βλέπε:




Για επικοινωνία : mekea@mekea.org  και 69 37 835 919

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ