Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ – ΦΟΡΕΩΝ
 ΚΑΛΕΣΜΑ
Το Συντονιστικό Συνδικάτων – Φορέων καλεί όλα συνδικάτα του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα καθώς και τις ενώσεις και συλλόγους γονέων, μαθητών και φοιτητών σε κοινή σύσκεψη, στα γραφεία της Β΄ ΕΛΜΕ Αιτ/νίας τη Κυριακή 15 Σεπτέμβρη στις 8.00 μμ.

Σκοπός της σύσκεψης η καλύτερη δυνατή οργάνωση της δράσης μας ενόψει....
των απεργιακών κινητοποιήσεων που ξεκινούν τη Δεύτερα 16 Σεπτέμβρη.

1 σχόλιο :

  1. Μερικοί απο τους συμμετέχοντες,είναι γνωστοί επαγγελματίες συνδικαλιστές,που δεν έχουν δου λέψει ποτέ,και μετακινούνται,ανάλογα με την εποχή,απο το ένα κόμμα του "προοδευτικού'' χώρου στο άλλο.Αν περιμένουμε απο αυτούς να ρί ξουν την κυβέρνηση ,σωθήκαμε.Ο κόσμος έχει ξυπ νήσει και δεν σας πιστεύει πιά.Όσο για τους εκπαιδευτικούς,ας κυττάξουν να κάνουν κανένα ιδιαίτερο για να συμπληρώσυον με μαύρα το εισόδημά τους,ληστεύοντας τους απελπισμένους γονείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ