Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013

Η Ένωση Γονέων Αγρινίου συμπαρίσταται στους αγώνες των εκπαιδευτικών

Το Δ.Σ. Της Ένωσης Γονέων Διευρυμένου Δήμου Αγρινίου χαιρετίζει την σημερινή απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων. Συμπαρίσταται στους αγώνες των εκπαιδευτικών και θα αγωνιστεί μαζί τους για το σχολείο των λαϊκών αναγκών.
Ενάντια στο νέο λύκειο που ετοιμάζουν που θα εμποδίσει την.........
πρόσβαση στην ανώτατη παιδεία στα παιδιά των φτωχών λαϊκών οικογενειών. Ο αγώνας για τη μόρφωση των παιδιών μας αφορά κάθε λαϊκή εργατική οικογένεια. Είναι αγώνας που θα δώσουμε από κοινού γονείς, εκπαιδευτικοί, μαθητές.

το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ