Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Μισθοφόροι Της Blackwater Συνοδεύουν Τον Σιδεροδέσμιο Μιχαλολιάκο;

-Μαζί με τους άντρες της αντιτρομοκρατικής και μισθοφόροι;
-Επαληθεύονται παλαιότερες δηλώσεις και αποκαλύψεις περί Blackwater;
-Φοβούνται εξέγερση και αναθέτουν την προστασία τους σε ξένους πράκτορες ;
Του Τρύφωνα Τιπούρτη
Τελικά όλα δείχνουν πως επαληθεύονται παλαιότερες δημοσιεύσεις διαφόρων εγχώριων και ξένων ιστοσελίδων που ισχυρίζονταν πως η Ελληνική Κυβέρνηση φοβούμενη εξέγερση του Ελληνικού λαού λόγω εξαθλίωσης είχε έρθει σε συμφωνία με την ιδιωτική εταιρεία παροχής στρατιωτικών υπηρεσιών "Academi", γνωστή και ως "Blackwater" για την προστασία των μελών της και......
ευρύτερα του κοινοβουλίου. 

Η αποκάλυψη είχε γίνει από τον Πρέσβη Λεωνίδα Χρυσανθόπουλο σε εφημερίδα του Καναδά: 
«Πρόσφατα η ελληνική κυβέρνηση ήλθε σε συμφωνία με τη διάδοχη εταιρεία της “Blackwater”, προκειμένου να προσλάβει μισθοφόρους για την προστασία του κοινοβουλίου. Στις δημοκρατίες ωστόσο, το Κοινοβούλιο δεν χρειάζεται προστασία» . 

Τις δηλώσεις αυτές είχαν επαληθεύσει και οι απόψεις του Πάνου Καμμένου σε συνάντησή του με απόστρατους. 
Την πληροφορία είχε δημοσιοποιήσει μέσω του facebook ο πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων ΣΣΑΣ Γιάννης Αντωνιάδης, ο οποίος έγραφε: 
«Στη σημερινη μας συνάντηση , ο Πρόεδρος του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μεταξύ άλλων εξέφρασε την πεποίθηση-βεβαιότητα, πως η Κυβέρνηση έχει συνάψει συνεργασία με την Blackwater (νυν Academi) για την προάσπιση των συμφερόντων αυτής και της χώρας, υποκαθιστώντας έτσι σιγά-σιγά και τους ταγούς ασφάλειας και εθνικής κυριαρχίας . Μας παρέπεμψε μάλιστα να μελετήσουμε και το παρακάτω κείμενο στο darkernet.in (Greece: Blackwater mercenaries guarding Govt and overseeing police; coup feared) » 

Έπειτα από όλα αυτά, παρατηρήστε προσεκτικά το βίντεο από την μεταφορά του σιδεροδέσμιου αρχηγού της Χρυσής Αυγής κατά την μεταφορά από τη ΓΑΔΑ στην Ευελπίδων που συνοδεύεται από πάνοπλους άντρες της αντιτρομοκρατικής (;).
Στο 0:51΄ ακούγεται στο βίντεο η φράση "lets go" ! 
Ή, λοιπόν, μαζί με τους άντρες της αντιτρομοκρατικής υπάρχουν και ξένοι πράκτορες, ή υπάρχουν και μισθοφόροι Blackwater . 
Το ένα βέβαια είναι πιο χειρότερο σενάριο από το άλλο, και δείχνουν την κατάντια της σημερινής πολιτικής και εθνικής μας κατάστασης. 

Πάμπολοι είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να γελοιοποιήσουν την κατάσταση.
Και άλλοι τόσοι αυτοί που θα μας κατηγορήσουν ως φαντασιόπληκτους. 

Η αλήθεια όμως πάντα "πονάει" και όλα δείχνουν ότι είναι

Όποιος δεν θέλει να το καταλάβει και δεν το βλέπει ή είναι μέρος του συστήματος και εκτελεί εντολές (προδότης, εφιάλτης, προσκυνημένος κότα, παπαγαλάκι, κλπ) ή πάσχει από εθνικοπολιτικό στραβισμό ή άνοια (διαταραχή μνήμης, διαταραχή στο λόγο, στη γραφή και την ανάγνωση, διαταραχή στον προγραμματισμό, την προσοχή και την κρίση ή και διαταραχή στην οπτικοχωρική ικανότητα : αναγνώριση αντικειμένων (σε τι χρησιμεύουν), του χώρου, δυσκολία στο χειρισμό των αντικειμένων ή στο ντύσιμο. Γενικότερη διαταραχή στην προσωπικότητα και στην συμπεριφορά)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ