Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Προβλήματα από την κακοκαιρία στο Αγρίνιο (φωτο)

Η ένταση των καιρικών φαινομένων νωρίτερα σήμερα το βράδυ προκάλεσε προβλήματα στην περιοχή του Αγρινίου.

Συγκεκριμένα, σημειώθηκε από την σφοδρή βροχή πτώση δέντρου (φωτο) στην πλατεια Φλέμινγκ, ενώ την ώρα της νεροποντής προβλήματα παρατηρήθηκαν τόσο στην εθνική οδό όσο και σε........
δρόμους του Αγρινίου. Η Πυροσβεστική κλήθηκε να απομακρύνει τέσσερα συνολικά δέντρα που έπεσαν στο Αγρίνιο.
Περισσότερα εδώ 

1 σχόλιο :

  1. Θα δούμε και χειρότερα γιατί οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου δεν φιλοτιμήθηκαν ολόκληρο καλοκαίρι να καθαρίσουν ούτε ένα φρεάτιο ομβρίων υδάτων. Όλα βουλωμένα στην οδό Καλλέργη και οδό Δεληγιώργη από Πλατανόφυλλα τόνοι από φύλα και άλλα φερτά υλικά περιέφραξαν τα πάντα μέχρι και την Εθνική οδό στο ύψος του ALEJANTER HOTEL.Μαγαζιά και περιουσίες να πλημμυρίζουν σε κλάσμα δευτερολεπτου. Κάδοι άπλυτοι με βρώμα και δυσωδία από την απλυσιά και την ελλιπή στοιχειώδη καθαριότητα.Ποντικοί πηγαινοέρχονται στους ελλιπείς κάδους και τα αδέσποτα σκυλιά και γάτες τραβάνε τις σακούλες σκουπιδιών από του υπερ- χειλισμένους κάδους και τα σκορπάνε στο δρόμο το γκαζόν και στον Νέο Δημοτικό πάρκινγκ με κινδύνους στην δημόσια υγεία.
    Ο δημότης όμως πληρώνει όλα τα χαράτσια και τους φόρους στην ΕΥΔΑΠ για τα πάντα βόθρους - βιολογικούς καθαρισμούς κ.λ.π.
    Όλα στην Ελλάδα του 2013 λειτουργούν τέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ