Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Με 90,2% οι καθηγητές ξεκινούν πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες από 16/9 /2013

Ολοκληρώθηκε η συνέλευση των αντιπροσώπων των ΕΛΜΕ όλης της χώρας. Οι καθηγητές ψήφισαν με ποσοστό 90,2% υπέρ της απεργίας διαρκείας. Έτσι από τις 16/9/2013 αρχίζουν πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες.
Δείτε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας της ΓΣ των Προέδρων ΕΛΜΕ … εδώ
Μετά από την συντριπτική πλειονότητα των ΕΛΜΕ που ψήφισαν την πρόταση για πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες σήμερα η συνέλευση των προέδρων θα καθορίσει τις κινητοποιήσεις των καθηγητών.
Η αγωνιστική διάθεση έχει φανεί και οι εκπαιδευτικοί δηλώνουν αποφασισμένοι για απεργία διαρκείας (66 ΕΛΜΕ απο τις 88 ψήφισαν 5νθήμερες)
Η απεργία μας θα γίνει σε κάθε περίπτωση.........
Ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ σε σχέση με μια ενδεχόμενη επιστράτευση ανέφερε ότι «το σχολείο είναι χώρος πνευματικής εργασίας. Δεν μπορεί να το δεχτεί η κοινωνία, το σχολείο να είναι στρατώνας (…) Αν η κυβέρνηση το επιχειρήσει, θα μιλήσουμε κι εμείς με άλλο τρόπο. Η απεργία μας θα γίνει σε κάθε περίπτωση»


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ