Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΩΝ ΕΠΙΔΩΜΑΤΩΝ

Πριν λίγες μέρες, με επιστολή μας, καλέσαμε την Πολυτεκνική οργάνωση Πατρών και Περιχώρων να αναλάβει πρωτοβουλία για Δικαστική παρέμβαση, ώστε να αποτραπεί τυχόν κατάσχεση των πολυτεκνικών επιδομάτων, λόγο μη καταβολής του χαρατσιού στα ακίνητα. Δυστυχώς, το παρόν Διοικητικό Συμβούλιο της οργάνωσής μας, δεν ανταποκρίνεται επάξια στις απαιτήσεις των καιρών.
Με αποτέλεσμα σε λίγο καιρό, όταν θα μας κάνουν κατασχέσει και των πολυτεκνικών επιδομάτων, να σύρεται από τις εξελίξεις. Τότε θα είναι αργά.
Επανέρχομαι προσωπικά ξανά, καλώντας τους να δώσουν τώρα εντολή στο Νομικό σύμβουλο της Πολυτεκνικής Οργάνωσης, για άμεση Δικαστική προσβολή και αποτροπή τυχόν παρακράτηση των πολυτεκνικών επιδομάτων. Τα σημερινά δημοσιεύματα στον Τύπο και στο Διαδίκτυο, θα πρέπει να μας ενεργοποιήσει όλους. Τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο.
Τρανή δυστυχώς απόδειξη, το παρακάτω δημοσίευμα από το διαδίκτυο:..
Κίνδυνο να τους πάρουν ακόμα και τα σπίτια αντιμετωπίζουν οι πολίτες που δεν πλήρωσαν το «χαράτσι της ΔΕΗ»! Μπορεί να γλίτωσαν τις απειλές για την διακοπή ρεύματος, όμως δεν θα αποφύγουν το κυνηγητό, το οποίο ήδη προετοιμάζουν οι αρμόδιες εφορίες. Το μέτρο αφορά περίπου 500.000 μικροϊδιοκτήτες ακινήτων. Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του χαρατσιού μεταφέρθηκαν από την ΔΕΗ στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών για βεβαίωση και είσπραξη.
Με την μεταβίβαση των αρμοδιοτήτων στο ΥΠΟΙΚ όλα τα στοιχεία των οφειλετών θα βρίσκονται στην ευχέρεια των κατά τόπους εφοριών, οι οποίοι θα κάνουν «φύλλο και φτερό» τις λίστες, προκειμένου να εντοπίσουν όσους δεν ήταν «εντάξει» στις οφειλές τους.
Θα τους αποσταλεί «ραβασάκι» και για όσους δεν προσέλθουν στο ραντεβού θα ξεκινήσουν:
1. οι «κατασχέσεις απαιτήσεων στα χέρια τρίτων», δηλαδή κατασχέσεις εισοδήματος ή άλλων ποσών που έχουν να εισπράξουν.
2.Κατασχέσεις κινητών, περιουσιακών στοιχείων, όπως αυτοκίνητα ή άλλα πράγματα αξίας.

Κανελλόπουλος Θεόδωρος
Συνδικαλιστής ΔΕΗ, μέλος Πολυτεκνική Οργάνωσης Πατρών και Περιχώρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ