Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Αύριο το αντάμωμα των Ευρυτάνων


Για άλλη μια χρονιά οι Ευρυτάνες της Αιτωλ/νίας θα ανταμώσουν για το καθιερωμένο "Πανευρυτανικό Αντάμωμα" που έχει γίνει πια θεσμός στις αρχές του Ιούνη.
 Με την συμμετοχή Ευρυτανικών Συλλόγων της Αιτωλ/νίας,του Πανευρυτανικού συλλόγου και πλήθος Ευρυτάνων το φετινό αντάμωμα  θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή στα Λουτρά Χαλκιοπούλου του δήμου Ινάχου.
Παρόλο που φέτος δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση απο τα συμβούλια των συλλόγων, το σύνηθες πρόγραμμα περιλαμβάνει αρτοκλασία, χαιρετισμοί επισήμων ενώ .........
η μέρα θα συνεχιστεί με γλέντι και ζωντανή μουσική από την δημοτική ορχήστρα του Πρασιώτη τραγουδιστή  Ανδρέα Κουκουράβα.

Οι καιρικές συνθήκες θα είναι σύμμαχος ώστε οι Ευρυτάνες  να περάσουν κάποιες ώρες ξεγνοιασιάς μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ