Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε σήμερα το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας αρκετές φορές για "Κυβέρνηση της Αριστεράς". Ο κ. Τσίπρας, δεν παρουσίασε μόνο το οικονομικό σχέδιο αν γίνει κυβέρνηση αλλά και τις κοινωνικές πρωτοβουλίες που θα πάρουν. Επιτέθηκε με σφοδρότητα σε Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελο Βενιζέλο, κατηγορώντας τον πρώτο ότι θέλει να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό και το δεύτερο ότι είναι άριστος νομοθέτης της διαπλοκής.          
Αναμενόμενο ήταν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ να προκαλέσει αντιδράσεις των άλλων διεκδικητών της εξουσίας με κυριότερη το ερώτημα: που θα βρει τα χρήματα για να πραγματοποιήσει όσα εξήγγειλε;
Οι άξονες του προγράμματος είναι: 

- Ακύρωση Μνημονίου και των εφαρμοστικών νόμων 
- Εθνικοποίηση τραπεζών 
- Δήμευση περιουσιών φοροφυγάδων
- Πάγωμα ιδιωτικοποιήσεων - Κατάργηση της μείωσης του κατώτατου μισθού κατά 22%

- Επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ
- Κατάργηση σε όλα τα χαράτσια για τους μη έχοντες
- Μερική ή ολική διαγραφή χρεών σε υπερχρεωμένα νοκοκυριά
- Σταδιακή μείωση συντελεστών ΦΠΑ και η ελαχιστοποίησή τους στα διατιμημένα τρόφιμα (ψωμί, γάλα, κλπ).

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΜΕΤΑΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! 

(Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ