Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Έκλεισε η επιστροφή Μπακογιάννη στη ΝΔ και αναλαμβάνει επικεφαλής του επικρατείας

Έμπρακτες αρχίζουν να γίνονται οι εξαγγελίες Σαμαρά για αλλαγή στη ΝΔ, αφού δείχνει ότι πραγματικά επιθυμεί την δημιουργία μιας νέας παράταξης στον χώρο της φιλελεύθερης ευρω-ατλαντικής προσέγγισης.
Η συμφωνία Σαμαρά με την Ντόρα Μπακογιάννη για την επιστροφή της στις τάξεις της ΝΔ φαίνεται να έχει κλείσει, ενώ σύμφωνα με πηγές της κρατικής τηλεόρασης, αυτό αναμένεται να γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, όταν ...... και θα έχει “ανάψει” το προεκλογικό μέτωπο.
Όπως φαίνεται έχουν ξεκαθαρίσει και τα πόστα, αφού η Ντόρα Μπακογιάννη δέχθηκε να μπει επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, μπορεί να παίξει τον ρόλο του αντίβαρου με τον Πύρρο Δήμα, αφού είναι πιο αναγνωρίσιμη από τον Αθανασίου.
Ήδη οι τελικές ανακοινώσεις αναμένονται με αγωνία από τον κομματικό μηχανισμό της Συγγρού, που όπως φαίνεται οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.
Ευτέρπη Ρόζου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ