Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Χωρίς χαράτσι για μικρό χρονικό διάστημα οι λογαριασμοί της ΔΕΗ


Οδηγίες από την κυβέρνηση και το υπουργείο Οικονομικών σχετικά με το τέλος ακινήτων του 2012 και αν αυτό θα καταβληθεί όπως πέρυσι μέσω των λογαριασμών ρεύματος, αναμένει η ΔΕΗ.
Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ, ο διευθυντής επικοινωνίας της επιχείρησης, Κ. Στεριώτης για μικρό χρονικό διάστημα οι λογαριασμοί εκδίδονται χωρίς το τέλος ακινήτων.
Το τέλος αιτία της έλλειψης ρευστότητας στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας
Το τέλος επιβλήθηκε πέρυσι και ενσωματώθηκε σε δύο δόσεις στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού, ενώ για εφέτος ο σχεδιασμός προέβλεπε την κατανομή του σε περισσότερες δόσεις.
Η επιβολή του τέλους είναι η βασική αιτία για τα έντονα προβλήματα ρευστότητας που αντιμετωπίζει η αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, λόγω ...

της αδυναμίας πολλών καταναλωτών να πληρώσουν τους λογαριασμούς με το τέλος.
Στο μεταξύ, με απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας έχει κριθεί αντισυνταγματική η διακοπή του ρεύματος για όσους δεν πληρώσουν το τέλος.
 tovima.gr, 15/5/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ