Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Πάνος Καμμένος: Η εθνική κυριαρχία δεν παζαρεύεται (Βίντεο)

Επτά όρους έθεσε ο Πάνος Καμμένος που είναι στην ουσία η ιδρυτική διακήρυξη του κινήματος, για την στήριξη οικουμενικής κυβέρνησης.
Μόνο αν γίνουν αποδεκτοί οι όροι αυτοί οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μπορούν να στηρίξουν μια οικουμενική κυβέρνηση, ξεκαθάρισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων...
Σε κάθε περίπτωση ο κ. Καμμένος τόνισε ότι η εθνική κυριαρχία δεν παζαρεύεται και ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν έχουν πρόβλημα να παίξουν οποιοδήποτε ρόλο από αυτό του Λοχία μέχρι του Αρχιστράτηγου. Ζήτησε τέλος κοινοποίηση των πρακτικών των συζητήσεων των τριών αρχηγών και πλήρη ενημέρωση για την κατάσταση της χώρας σε όλους τους τομείς.

Δείτε την δήλωση του Πάνου Καμμένου στο βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ