Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Αυτοκτόνησε 60χρονος στο Αγρίνιο για οικονομικούς λόγους....

Ένας 60χρονος στο Αγρίνιο (γνωστός στην κοινωνία της πόλης, αγαπητός, αιμοδότης του ΑΣΤΕΡΑ Αγρινίου και φίλος) βρέθηκε σήμερα κρεμασμένος στο σπίτι  του στην οδό Χαριλάου Τρικούπη.  Ο 60χρονος που έμενε μόνος του διατηρούσε στο παρελθόν καφενείο στη Ντούτσαγα..
Το γεγονός ότι για μια περίπου ημέρα δεν έδινε σημεία ζωής ανησύχησε συγγενικά και φιλικά  του πρόσωπα (ο ίδιος ήταν άγαμος) που τον αναζήτησαν αλλά βρέθηκαν μπροστά στο μακάβριο θέαμα.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ο ίδιος είχε αποπειραθεί και στο παρελθόν να αυτοκτονήσει. H αστυνομία διεξάγει την έρευνα αυτή την ώρα στην οικία του και αναζήτησε αρχικά ενδεχόμενο σημείωμα του αυτόχειρα.
Άφησε σημείωμα ο αυτόχειρας
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αγρινίου από την αυτοκτονία 60χρονου, γνωστού ατόμου στην πόλη,
Έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα καθώς η πολεοδομία για αστοχίες του μηχανικού την εποχή που κατασκευάστηκε το πατρικό του σπίτι, όπως έλεγε και για τον λόγο αυτό δεν μπορούσε  να το μεταβιβάσει (πουλήσει). Η πολεοδομία του είχε βάλει πρόστιμο το οποίο δεν μπορούσε να το πληρώσει και τον καλούσαν συνέχεια στην Δ.Ο.Υ. Αγρινίου, όπου τα χρέη τον έπνιγαν. Πιθανών και η ψυχολογική του κατάσταση να
επιδεινώθηκε με όλα αυτά και τον οδήγησαν τον αυτόχειρα στην απονενοημένη ενέργεια με όλα αυτά, όπως εξηγεί και στους λόγους στο σημείωμά του.  
Επίσης κατά καιρούς άφηνε να εννοηθεί στο μαγαζί που σύχνασε σε φίλο του πως θα «φύγει» και εννοούσε όπως εξελίχθηκε ότι θα αυτοκτονήσει, πράγμα τελικώς που έπραξε.
Δυστυχώς εδώ έχουν φέρει την ελληνική κοινωνία οι μνημονιακοί «σωτήρες» και ύστερα μας μιλάνε προεκλογικά για μπλε και πράσινα άλογα. Ποιοι… αυτοί που έχουν οδηγήσει την ελληνική κοινωνία σε απόγνωση! Αυτοί που έχουν φέρει την σύγχρονη φτώχια, την εξαθλίωση και την κατοχή της χώρας μας. Μπορεί ο Μπούλιας να μην άντεξε αλλά κουφάλες δεν θα την βγάλετε καθαρή.
Του αφιερώνω το τραγούδι....
«Ένας Ντουτσαγιώτης αγριεμένος»  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ