Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Και η Pulse δείχνει εννέα κόμματα στην νέα βουλή -Πρώτη η Ν.Δ με έξι μονάδες διαφορά



Nέα Δημοσκόπηση από την Pulse για τον Κυριακάτικο Ελεύθερο Τύπο δείχνει ότι εννέα κόμματα πιάνουν έστω και με αναγωγή το φράγμα του 3% Η διαφορά σε αυτή τη δημοσκόπηση μεταξύ των δύο κομμάτων είναι έξι μονάδες (και τα δυο μαζί τα μεγάλα κόμματα φτάνουν στο 37%). Για την τρίτη θέση ισοβαθμούν στις προτιμήσεις το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ με 11,5%. Ακολουθούν πολύ κοντά σε διψήφιο νούμερο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 9,5% και ....
η ΔΗΜΑΡ με 9%
Η Χρυσή Αυγή φαίνεται να έχει εξασφαλίσει την είσοδό της στη επόμενη βουλή με 5% ενώ ακροβατούν ακριβώς στο όριο οι Οικολόγοι Πράσινοι  και το ΛΑΟΣ με 3%. Η ΔΗ.ΣΥ και το Άρμα Πολιτών μετρούνται με 2,5% και 2% αντίστοιχα. Υπάρχει και ένα υπόλοιπο 5% που πάει στα υπόλοιπα κόμματα.
http://online-pressblog.blogspot.com/2012/04/pulse.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ