Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Πάνος Καμμένος, στο Αχελώος tv: Ο Παπανδρέου και η συμμορία του θα δικαστούν.

Ο πρόεδρος των, Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή του στο Αχελώος tv απαντώντας στο ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας των δύο κομμάτων, σενάριο που έχει φουντώσει τις τελευταίες ημέρες ανέφερε .
“Μας χωρίζουν τεράστιες διαφορες, όπως στα εθνικά θέματα και το θέμα της λαθρομετανάστευσης”, είπε, συγκεκριμένα, διευκρινίζοντας ότι είχε δηλώσει πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συμφωνούν με τον ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα του χρέους.
«όταν μας δώσει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, θα καλέσουμε μέσα στη Βουλή να ψηφίσουν το πρόγραμμά μας όποιοι συμφωνούν με αυτό, χωρίς εκπτώσεις στα αντισυνταγματικά Μνημόνια, και άλλα κρίσιμα θέματα όπως το Μεταναστευτικό.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατηγόρησε τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Αντώνη Σαμαρά ότι «είναι συνέταιροι, υπάλληλοι των τραπεζιτών και του κ. Σόιμπλε και εκτελούν γονυπετείς τις εντολές του κ. Τόμσεν».
O κ. Καμμένος ανέφερε οτι οι πολίτες έχασαν πάνω από το 30% των εισοδημάτων και βέβαια πάνω από 1.000.000 έχασαν την δουλειά τους.
H Νέα Τάξη Πραγμάτων η οποία μέσω της Τρόϊκας προσπαθεί να καταργήσει την Εθνική Κυριαρχία. Προσπάθησε και προσπαθεί να καταργήσει κάθε θεσμό και κάθε αξία.
Ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε πως «ούτε ένα ευρώ από τα χρήματα που .... παίρνουμε από τους δανειστές μας, δεν πάει σε μισθούς και συντάξεις». Και πρόσθεσε «Εμείς λέμε ότι όσον αφορά μισθούς και συντάξεις και την λειτουργία του κράτους, αυτό είναι ένα παραμύθι. Το ίδιο έλεγε και ο Σαμαράς μέχρι τον Νοέμβριο.
Ο Πάνος Καμμένος συνέχισε την επίθεση στον πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου
Ο Παπανδρέου θα δικαστεί. Θα περάσει δικαστήριο για την απάτη που έκανε η συμμορία του εναντίον του ελληνικού λαού εν γνώσει του μαζί με τη συμμορία των διεθνών τοκογλύφων έβαλε την Ελλάδα στον Μηχανισμό Στήριξης» υποστήριξε ο Πάνος Καμμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ