Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ ο "ΔΙΟΜΗΔΗΣ" Άργους με Αγρινιώτη αρχηγό!


Ο Διομήδης Άργους στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ ανδρών του χάντμπολ. Αρχηγός της ομάδας είναι ο διεθνής και ολυμπιονίκης Αγρινιώτης αθλητής Γιώργος Ζαραβίνας.
Την πιο μεγάλη στιγμή στην ιστορία του ζει ο Διομήδης ‘Αργους, καθώς προκρίθηκε στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ ανδρών του χάντμπολ. Η ελληνική ομάδα στον δεύτερο ημιτελικό αναδείχθηκε ισόπαλη 21-21 με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο κλειστό γυμναστήριο «Γ. Γαλανόπουλος» του Λουτρακίου, και σε συνδασμό με την εκτός έδρας νίκη 29-26, που είχε πετύχει στον πρώτο αγώνα στο Ισραήλ, πήρε τη μεγάλη πρόκριση.
Σε δηλώσεις τους οι πρωταγωνιστές τόνισαν: Δημήτρης Δημητρούλιας (προπονητής Διομήδη): «Ζούμε τρομερές στιγμές σήμερα. Η πρόκριση αυτή δίνει μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις για το τι μπορούμε να κάνουμε.

Είμαι συγκινημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Παρά το κακό πρώτο ημίχρονο, μιλήσαμε στα αποδυτήρια και μπήκαμε με ψυχή στο δεύτερο μέρος και τα καταφέραμε. Ο φόβος να πάνε χαμένοι οι κόποι ολόκληρης της χρονιάς ήρθαν στο μυαλό μας και μας πείσμωσε να αλλάξουμε την κατάσταση. Είναι μία  ......
τεράστια πρόκριση για το πελοποννησιακό χάντμπολ και γενικότερα για τον ελληνικό αθλητισμό. Ζούμε τρομερές στιγμές σήμερα.
Η πρόκριση αυτή δίνει μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις για το τι μπορούμε να κάνουμε. Έχοντας το μικρότερο μπάτζετ από άλλες ομάδες, δείξαμε καρδιά και είμαστε στον τελικό. Απομένουν δύο παιχνίδια ακόμα και θα τα δούμε ξεχωριστά για να σχεδιάσουμε τη στρατηγική μας, προκειμένου να πάρουμε το τρόπαιο.
Στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος και στη συνέχεια θα κοιτάξουμε και τους δύο τελικούς».

Γιώργος Ζαραβίνας (αρχηγός Διομήδη): «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Στο πρώτο ματς είχαμε νικήσει με τρία γκολ, αλλά δεν επαναπαυτήκαμε σε αυτό. Ίσως αυτή η διαφορά μας άγχωσε γιατί γνωρίζαμε πως η Μακάμπι στα δεύτερα ματς και ειδικά εκτός έδρας, έπαιζε πολύ καλύτερα. Δεν ξέρω για την ποιότητα των δύο ομάδων, αλλά είμαι σίγουρος πως οι δύο ομάδες αποδείχθηκαν μαχητές. Ίσως και οι δύο αποκλείσαμε στην πορεία της διοργάνωσης καλύτερες ομάδες λόγω του ταπεραμέντου. Στην διάρκεια του ματς το ζητούμενο ήταν να βρούμε υπομονή ειδικά στην επίθεση. Το καταφέραμε στο δεύτερο μέρος, δώσαμε ό,τι μπορούσαμε στην άμυνα και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο. Πραγματικά κάποια στιγμή στο δεύτερο μέρος ήταν εκείνος που μας έσπρωξε στην πρόκριση στον τελικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ