Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Η αυτοαποκαθήλωση του Πύρρου Δήμα


Θέλει, λέει, να προσφέρει! Αλήθεια; Πού ήταν ο Πύρρος Δήμας τα δυόμισι χρόνια που ματώνει ο ελληνικός λαός με τα μνημόνια; Πώς αντιτάχθηκε ο Πύρρος Δήμας στην εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας; Πώς αγωνίστηκε ο Πύρρος Δήμας ενάντια στα σκληρά και άδικα μέτρα της Τρόικας που γονάτισαν τον ελληνικό λαό; Ανύπαρκτος απ’ ό,τι γνωρίζω, και περί άλλα τυρβάζων, απολάμβανε τη δόξα του χρυσού ολυμπιονίκη και την άνετη ζωή που έχει εξασφαλίσει.
Πανάσχετος από πολιτική και απών από κοινωνικούς αγώνες, όπως και τόσοι άλλοι "αλεξιπτωτιστές", ο Πύρρος Δήμας μας προέκυψε επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, για να συμβάλει κι αυτός ως αρσιβαρίστας στη σωτηρία των τοκογλύφων δανειστών μας και στο επικείμενο ξεπούλημα του εθνικού της χώρας μας. Φαίνεται ότι ο Πύρρος Δήμας ζαλίστηκε στο υψηλό βάθρο...
του χρυσού ολυμπιονίκη και επιχειρεί ανώμαλη προσγείωση με την αποδοχή της δελεαστικής πρότασης του Ευάγγελου Βενιζέλου.
«Πρέπει να σηκώσουμε το μεγάλο βάρος του μνημονίου» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιο Επικρατείας. «Ευχαριστώ τον ......
Πύρρο που δέχθηκε. Έχει τιμήσει την Ελλάδα και συμβολίζει την εθνική μας ενότητα.» (πηγή)
«Ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, ο Πύρρος θα ενώσει όχι όλους τους Έλληνες, αλλά το 85% των ψηφοφόρων. Εναντίον του…» γράφει ο Νίκος Παπαδογιάννης.
Ιδού μερικά σχόλια αποδοκιμασίας προς τον Πύρρο Δήμα που συγκέντρωσε από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook και παρουσίασε το sportdog.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ