Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, του ΠΑΥΛΟΥ ΣΑΡΑΚΗ

ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ!  
Γράφει ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ
Δικηγόρος-Υποψήφιος Βουλευτής Β’ Αθηνών
Ανεξάρτητοι Έλληνες  
Ελλάδα είναι η πατρίδα που γεννηθήκαμε. Ελληνισμός είναι ο πολιτισμός που κληρονομήσαμε. Μία πατρίδα, ένα έθνος με ιστορία χιλιάδων χρόνων. Στο πέρασμα της Ιστορίας έχουμε γνωρίσει θριάμβους, αποθέωση πνευματικής/πολιτιστικής υπεροχής αλλά και συντριβές, εδαφικές και πολιτιστικές συρρικνώσεις.
   Είμαι υπερήφανος που είμαι Έλληνας και χαίρομαι όταν συναντώ πολίτες από κάθε γωνιά του κόσμου που κι εκείνοι είναι υπερήφανοι για τις πατρίδες τους. Η αυτοεκτίμηση – μεταξύ άλλων – είναι "ψυχικό προτέρημα", πνευματική ωριμότητα, παράγοντας εξέλιξης και προσανατολισμού στη ζωή. Σέβομαι τους απανταχού πατριώτες. Αλίμονο σ’ εκείνους τους μειονεκτικούς που θέλουν να είναι κάτι άλλο απ’ ότι είναι. Σ’ εκείνους που – από έλλειμμα αυτοεκτίμησης – οδηγούνται στην απατρία, να .....
έχουν "πατρίδα" τον πλανήτη Γη, να θεωρούν συμπατριώτες τους, τον κάθε περιπλανώμενο τυχοδιώκτη από το Αφγανιστάν, Πακιστάν, Ιράκ, κλπ. Σέβομαι κάθε έθνος, κάθε φυλή. Ο καθένας έχει την αξία και την ιστορία του. Σέβομαι τους λαούς τους, όταν αγωνίζονται και υπερασπίζονται τις πατρίδες τους. Όταν μεταναστεύουν για σπουδές. ‘Όταν μετεγκαθίστανται σε μία άλλη πατρίδα για να βιοποριστούν νόμιμα, επιδεικνύοντας το δέοντα σεβασμό στους νόμους, στα ήθη και στα έθιμα της κοινωνίας που τους φιλοξενεί.
   Στην λεγόμενη "παλαιά Ευρώπη" όπως π.χ στην Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία - πέτυχαν λίγο-πολύ - να έχουν μία τέτοια μεταναστευτική πολιτική που να στοχεύει στην αφομοίωση των μεταναστών. Να υποδέχονται εκείνους που είναι χρήσιμοι για την οικονομία και την κοινωνία τους και να προωθούν εκείνους που έχουν να επιδείξουν επιστημονικές ικανότητες. Κι αν μη τι άλλο υποδέχονται με θέρμη τους υπηκόους Τρίτων Χωρών (εκτός ΕΕ) που διαθέτουν και χρήμα για να επενδύσουν. Γιατί κι αυτοί είναι μετανάστες. Ένα σημαντικό μέρος της οικονομικής ζωής του Λονδίνου και της Μεγάλης Βρετανίας στηρίζεται στους Ρώσους, Ινδούς και Άραβες μετανάστες (του χρήματος).

   Αν ταξιδέψετε σ’ αυτές τις χώρες θα διαπιστώσετε ότι οι μετανάστες συμπεριφέρονται σαν τους "γηγενείς". Γιατί ? Μα απλά γιατί η κάθε πολιτική ηγεσία – ανεξάρτητα ιδεολογικής βάσης – όταν χαράσσει μεταναστευτική πολιτική προτάσσει το εθνικό συμφέρον. Σκέφτεται και πράττει πατριωτικά.
     Ενώ στην Ελλάδα τι συμβαίνει ?
   Η Ελλάδα στερείται μεταναστευτικής πολιτικής. Την πολιτική για τους μετανάστες τη χαράσσουν κάποιοι απάτριδες πολιτικοί από ευρύ κοινοβουλευτικό φάσμα σε συνεργασία με διάφορες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (Μ.Κ.Ο.). Πολιτικός τους στόχος είναι η αλληλεγγύη και ο διεθνισμός! Έτσι απλά, αόριστα και φυσικά. . .ανερμάτιστα. (Στο βάθος ίσως κρύβεται και η ψηφοθηρία μέσω της πρακτικής των ελληνοποιήσεων).
   Καλοδεχόμαστε κάθε μετανάστη. Τον εμπιστευόμαστε απόλυτα. Ότι μας δηλώσει, αυτό είναι. Ο λόγος του, συμβόλαιο ! Γι’ αυτό και η συντριπτική πλειοψηφία αυτών κινείται με ψεύτικα ονόματα και με άλλη (πλαστή) εθνικότητα. Κι όταν συλλαμβάνεται για αδίκημα και αποφασίζεται η απέλασή του, αυτή είναι αδύνατη να πραγματοποιηθεί. Γιατί το Ελληνικό Κράτος απευθύνει τη διοικητική/διπλωματική διαδικασία της απέλασής του σε άλλο κράτος για ανύπαρκτο πρόσωπο. Και φυσικά αυτό το κράτος αρνείται να υποδεχθεί ένα πρόσωπο που δεν το αναγνωρίζει. Έτσι εξηγείται όταν το Ελληνικό Κράτος πετυχαίνει να απελάσει μερικούς λαθρομετανάστες να βγαίνει Δελτίο Τύπου, συνοδευόμενο με αντίστοιχες φωτογραφίες. Οι απελάσεις είναι σπάνιες και αποτελούν ειδησεογραφικό γεγονός.
   Η εισροή όμως είναι καθημερινό γεγονός. Έρχονται κατά χιλιάδες. Μιλάμε για κανονική εισβολή. Για μένα γίνεται βάσει σχεδίου. Στόχος η υποβάθμιση σε όλα τα επίπεδα της Ελληνικής Κοινωνίας. Η αλλοίωσή της. H "εξουδετέρωση" της συνοχής της, Εθνικής και Πολιτιστικής. Ο σοσιαλιστής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης μίλησε για "μείζον" θέμα, για "βόμβα" μεγατόνων στη δημόσια υγεία κλπ. Μιλάει όψιμα. Έχει ευθύνες. Τι έκανε αυτός και το υπόλοιπο πολιτικό κατεστημένο όλα αυτά τα χρόνια ? Μήπως προωθούσαν ψευτονομοσχέδια με "τρύπες" παραμονής για τους λαθρομετανάστες ?
   Η ελληνική κοινωνία φιλοξενεί κάθε περιπλανώμενο τυχοδιώκτη. Και μην τολμήσει κανείς μειονεκτικός να μεμφεί για το χαρακτηρισμό. Ας πάει στα δικαστήρια να διαβάσει τα εκθέματα των ποινικών υποθέσεων με τα ονόματα των κατηγορούμενων. Το 90% είναι περίπου σαν Mohamed !!!
   Ας πάει στο κέντρο της Αθήνας, στο κέντρο υποτίθεται μιας Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας. Σε όλο τον κόσμο το κέντρο της Πρωτεύουσας είναι η "βιτρίνα" της πόλης, ενώ στην Αθήνα είναι το κέντρο της εγκληματικότητας.  Πιο εύκολα βρίσκεις  ένα κιλό κοκαΐνη παρά μια φρατζόλα ψωμί!
   Η Ελλάδα είναι το καταφύγιο διαβίωσης για εγκληματίες. "Κατέλαβαν" και εκδίωξαν τους Έλληνες από το κέντρο της Αθήνας. Ελέγχουν από τη μικροεγκληματικότητα μέχρι το οργανωμένο έγκλημα. Φόρα-παρτίδα ασχημονούν και κακοποιούν την κοινωνία  που τους φιλοξενεί, αφού ξέρουν ότι είμαστε "ξεχαρβαλωμένο" κράτος που το διοικούν απάτριδες. Αισθανόμαστε πλέον ξένοι και φοβισμένοι στην ίδια μας την πατρίδα.
   Το πολιτικό κατεστημένο προεκλογικά υποκρίνεται. Γνωρίζει ότι η ελληνική κοινωνία αρχίζει ν’ αντιδρά στις παρακμιακές πολιτικές. Και επιχειρεί να παραπλανήσει με "κούφιες" μεγαλοστομίες, με "σκούπες" α λα reality show και με δήθεν δημιουργία νέων χώρων κράτησης για λαθρομετανάστες.
   Τα εθνικά και κοινωνικά θέματα δεν λύνονται με πολιτικά τεχνάσματα. Οι απάτριδες να πάνε στο Μπαγκλαντές, στην Καμπούλ, στη χώρα των Ζουλού ή όπου αλλού θέλουν για ν’ ανταμώσουν  το διεθνισμό και να νιώσουν την αλληλεγγύη από τους εκεί φίλους και "συμπατριώτες" τους. (θα "χορτάσουν" αλληλεγγύη και "συντροφικότητα" ?!).
   Εμείς εδώ στην Πατρίδα μας, οι πατριώτες, έχουμε τη λύση. Καταγγέλλουμε την αισχρή συνθήκη του "Δουβλίνου ΙΙ" που μετέτρεψε τη χώρα μας σε αφροασιατική αποικία. Στις 6 Μάιου, στις επικείμενες εκλογές, επιλέγουμε ν’ αναγεννήσουμε την Πατρίδα μας, με Ελληνική Πολιτική Στρατηγική σε όλα τα θέματα. Για την οικονομία, για την κοινωνία, για την εξωτερική πολιτική. Να επιστρέψει η Ελλάδα στους Έλληνες!
   Συμμετέχω ενεργά στις εκλογές, χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες αλλά με πατριωτικές και κοινωνικές. Είμαι ευτυχής γιατί έχω επαγγελματική καταξίωση και μου αρκεί. Η εκλογή μου δεν είναι αυτοσκοπός. Συμμετέχω γιατί θέλω ν’ ανατραπεί το πολιτικό κατεστημένο που μας καταδυναστεύει. Δεν θέλω ξενόδουλους ή φιλέλληνες πολιτικούς. ΘΕΛΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ !

ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.
ΕΙΜΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ
Δικηγόρος-Υποψήφιος Βουλευτής Β’ Αθηνών
(www.sarakis.gr)                

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ