Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 186ης Επετείου της Εξόδου.

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 186ης Επετείου της Εξόδου.
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 8 Απριλίου 2012 οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 186ης Επετείου της Εξόδου.
Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τις εκδηλώσεις και την επιμνημόσυνη πομπή, το Σάββατο του Λάζαρου και την Κυριακή των Βαΐων.
Ο εορτασμός έγινε, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, χωρίς την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια. Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους οι Πρέσβεις της Μεγάλης Βρετανίας κ. Ντέιβιντ Λαντσμαν, των Ηνωμενων Πολιτειων κ. Ντάνιελ Σμιθ, της Ελβετίας κ. Λορέντσο Αμπεργκ και της Κύπρου κ.Ιωσηφ Ιωσήφ, που ήταν η τιμώμενη χώρα φέτος. Παρευρέθησαν επίσης αντιπροσωπείες από τις Πρεσβείες της Τσεχίας, της Σουηδίας της Γαλλίας, της Ρωσίας, της Φιλανδίας και του Βιετνάμ.
Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε το Σάββατο ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Θάνος Μωραΐτης και την Κυριακή ο Υφυπουργός Άμυνας κ. Κωνσταντίνος Σπηλιοπουλος, ενώ τη Βουλή των Ελλήνων εκπροσώπησε ο κ. Σταμάτης Δημήτρης.
Παρόντες ήταν οι Αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και πολλοί εκπρόσωποι της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ