Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Αστυνομικές επιχειρήσεις για την καταπολέμηση της παράνομης αλιείας στη λίμνη Τριχωνίδα.

Στα πλαίσια αντιμετώπισης της παράνομης αλιείας στη λίμνη Τριχωνίδα πραγματοποιήθηκαν από την Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας, αστυνομικές επιχειρήσεις με τη χρήση ταχυπλόου σκάφους και τη συμμετοχή Αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και του Αστυνομικού Τμήματος Γαβαλούς.

Κατά τους ελέγχους των Αστυνομικών στις περιοχές Ματαράγκα και Καψοράχη Αιτωλοακαρνανίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ως πειστήρια τέλεσης παράνομης αλιείας, τα εξής :
• Τρεις βάρκες.
• Τριάντα πέντε μπαταρίες αυτοκινήτων.
• Έξι λάμπες.
• Δεκαπέντε φιάλες υγραερίου.

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ