Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Σύννομη λύση λέει ο δήμαρχος Αγρινίου για το χαράτσι της ΔΕΗ!

Ο δήμαρχος Αγρινίου και πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας Παύλος Μοσχολιός για τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά το χαράτσι της ΔΕΗ που αποφάσισε κυβέρνηση της τρόικας, δηλώνει, ίσως κάπως καθυστερημένα στο θέμα αυτό, που βασανίζει τα περισσότερα νοικοκυριά, τα εξής: «Σαφώς και είναι ένα άδικο μέτρο, γινόμαστε ως δήμαρχοι δέκτες παραπόνων των δημοτών μας. Ωστόσο, δεν πρέπει να λειτουργούμε σπασμωδικά. Πρέπει να βρούμε μια λύση σύννομη και να αντιμετωπιστεί το θέμα με συλλογικό τρόπο και αιτήματα προς την Πολιτεία, πάντα με γνώμονα την απόφαση του ΣτΕ, όπου έχει καταφύγει ο ΔΣΑ.
Και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, κατά τη συνάντηση που θα έχουμε τη Δευτέρα οι εκτελεστικές επιτροπές των ΠΕΔ με το διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΕ τη Δευτέρα», καταλήγει».

Κύριε Δήμαρχε, αντί της ατομική ευθύνη των δημοτών  και των δημοσίων σχέσεων ορισμένων, θα στηρίξετε έμπρακτα τους πολίτες με το να λάβετε απόφαση ως δημοτικό συμβούλιο (δείτε εδώ την ανοιχτή πρόσκλησή μας) να ...........
 επανασυνδέεστε το ρεύμα σε όσους κόβεται και μάλιστα από ιδιώτες εργολάβους για λογαριασμό «μιας ιδιωτικής εταιρείας, όπως είναι η ΔΕΗ πλέον».

Ναι είναι γνωστό ότι υπάρχει η προσφυγή του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών που εκδικάζεται στο ΣτΕ στις 2 Δεκεμβρίου και «θα χρησιμοποιηθεί ως οδηγός (δεδικασμένο) για τις υπόλοιπες αποφάσεις που θα ακολουθήσουν», αναρωτιόμαστε όμως τι θα κάνουν οι δημότες του Αγρινίου αυτούς τους 4 με 6 μήνες που υπολογίζεται ότι θα χρειαστούν για την έκδοση της απόφασης του ΣΤΕ, χωρίς ρεύμα όσοι δεν πληρώσουν το χαράτσι;

Θα πάρετε δηλαδή την πολιτική και θεσμική ευθύνη ως δήμος για να το επανασυνδέεστε; 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ