Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Πάνος Καμμένος: «Δεν ψηφίζω την παράδοση της χώρας μου»

«Προτιμώ να διαγραφώ παρά να υπερβώ τη συνείδησή μου. Η χώρα παραδίδεται», τόνισε σε παρέμβασή του στο πρωινό του ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Παπαδάκη ο βουλευτής της ΝΔ, Πάνος Καμμένος. Ξεκαθάρισε για μια ακόμη φορά ότι δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης γιατί μ’ αυτό τον τρόπο νομιμοποιεί το πρώτο μνημόνιο. «Δεν μπορεί κανένας βουλευτής να δεσμεύσει τη χώρα για τα επόμενα 20 χρόνια, ούτε μια κυβέρνηση διορισμένη. Αυτά που γίνονται έχουν ξεπεράσει τη συνταγματική νομιμοποίηση», τόνισε.
Υπενθυμίζεται ότι με δηλώσεις του στην Real News της Κυριακής 13/11 χαρακτήρισε την κυβέρνηση Παπαδήμου «χούντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ