Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Η Διοίκηση του Ε.Κ. Μεσολογγίου αρνείται να καταβάλει το χαράτσι της ΔΕΗ

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΩΝ 45 – (30200) – ΤΗΛ. 26310-22281 – (FAX 26310-25251)
Αναγνωρίστηκε με την υπ’ αριθ. 346/1955 απόφαση του Πρωτοδικείου Μεσολογγίου
Μεσολόγγι 14/11/2011
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Διοίκηση του Ε.Κ. Μεσολογγίου ανακοινώνει ότι αρνείται να καταβάλει το χαράτσι για το τέλος ακινήτων μέσω ΔΕΗ που αφορά το κτίριο του Ε.Κ. Μεσολογγίου. Στην παραπάνω κατεύθυνση την Πέμπτη 17 Νοέμβρη 2011 αντιπροσωπεία της Διοίκησης θα καταβάλει μέσω Τράπεζας το ποσό που αντιστοιχεί στην κατανάλωση του ρεύματος, εκτός του ποσού που αντιστοιχεί στο χαράτσι, στέλνοντας με τον τρόπο αυτό μήνυμα αντίστασης και κοινωνικής αλληλεγγύης σε όλους τους εργαζόμενους, συνταξιούχους, ανέργους και τους πολίτες που πλήττονται απ’ τα τερατώδη τέλη.
Τέλος καλούμε ΟΛΟΥΣ τους Δήμους της Αιτωλ/νίας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας να αναλάβουν πρωτοβουλίες με αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων για την πολιτική και νομική υποστήριξη ΟΛΩΝ των δημοτών που αδυνατούν να πληρώσουν.
Η Διοίκηση του Ε.Κ. Μεσολογγίου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ