Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Στον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ο διεθνής Μαυροβούνιος τερματοφύλακας Σντραν Μπλάζιτς

«Ο διεθνής Μαυροβούνιος τερματοφύλακας Σντραν Μπλάζιτς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό, διετούς διάρκειας.»

«Τον τελευταίο χρόνο αγωνίστηκε στη Σταντάρ Λιέγης, ενώ την προηγούμενη τριετία στον Λεβαδειακό».

Με την παραπάνω ανακοίνωση η ΠΑΕ Παναιτωλικός ενημέρωσε και επίσημα πλέον για την μεταγραφή του Μπλάζιτς. Όπως είχαμε αναφέρει ο 29χρονος είχε συμφωνήσει από την περασμένη εβδομάδα με τον Φώτη Κωστούλα και τον Μάκη Μπελεβώνη και σήμερα ολοκληρώθηκε και τυπικά η μετακόμιση του πρώην τερματοφύλακα του Λεβαδειακού και της Σταντάρ Λιέγης στο Αγρίνιο. Σήμερα στον Παναιτωλικό διέψευσαν τα όσα ακούστηκαν περί ενδιαφέρον για τον Απια.
Γιάννης Μπακέλας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ