Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Κανονικά προχωρά το εφετείο στο Αγρινίου

Το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση του Δικηγορικού Συλλόγου του Μεσολογγίου, για την αναστολή της λειτουργίας του εφετείου στο Αγρίνιο.

Με την απόφαση αυτή, αίρεται ένα ακόμη εμπόδιο, που εκκρεμούσε, για την ομαλή εκκίνηση του εφετείου Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, που όπως όλα δείχνουν, θα λειτουργήσει κανονικά από τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Να θυμίσουμε πως ο Δικηγορικός Σύλλογος του Μεσολογγίου, είχε καταθέσει αίτηση ακύρωσης του Προεδρικού Διατάγματος για την ίδρυση του εφετείου, με παράλληλη αίτηση, μέχρι την εκδίκαση της αίτησης αυτής (το 2012) αναστολής της λειτουργίας του εφετείου από τον Σεπτέμβριο.

Η δεύτερη αίτηση, που αφορούσε στην αναστολή λειτουργίας, απορρίφθηκε σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ