Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ στο ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Γ.Α.Δ.Π. ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ 
Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας
Ι. Π. Μεσολογγίου, 31 Αυγούστου 2011
Τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό ημεδαπού
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό ημεδαπού.

Χθες (30-8-2011) το μεσημέρι, στο 23ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων στο Ευηνοχώρι Μεσολογγίου, Ι.Χ. δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας 35χρονος ημεδαπός, προσέκρουσε πλαγιομετωπικά σε προπορευόμενη δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας, ένας 53χρονος ημεδαπός.

Στο σημείο του τροχαίου προσήλθε σταθμός του Ε.Κ.Α.Β., όπου διαπιστώθηκε ο θανάσιμος τραυματισμός του 53χρονου.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε επιπόλαια και ο 35χρονος, ο οποίος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου παραμένει νοσηλευόμενος.
 Προανάκριση για το τροχαίο διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μεσολογγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ