Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Αυτή είναι η κατάσταση σήμερα στο πάρκινγκ Αγρινίου (στα σφαγεία)


Δυστυχώς η κατάσταση σήμερα στο πολυδιαφημισμένο πάρκινγκ (ένα στρώσιμο πίσσας) Αγρινίου είναι ένα ατέλειωτο σκουπιδαριό! Μία εβδομάδα πέρασε απο την ανακοίνωση του δήμου ότι λειτουργεί στα παλαιά σφαγεία ανοιχτό δημοτικό παρκινγκ και οι κοινόχρηστοι περιμετρικοί χώροι του  είναι σε απελπιστική κατάσταση, χωρίς πεζοδρόμια και υποδομές, ούτε μια βρίση για νερό δεν έχουν βάλει, προσβάλουν αισθητικά και προκαλούν τους δημότες. Τα σκουπίδια  έχουν γίνει εστία μόλυνσης για την περιοχή αυτή. Στη νότια πλευρά έχουν γίνει δάσος.
Τα (γαϊδουράγκαθα) και τα τεράστια χόρτα  εγκυμονούν κινδύνους για  τα παιδιά που παίζουν το απόγευμα στο παρκινγκ. Το ανησυχητικό είναι ότι οι χώροι αυτοί έχουν βρομίσει προ πολλού και δεν είχε συγκινηθεί κανένας από την καθαριότητα του Δήμου να τα μαζέψει! Αυτή η εικόνα αρέσει στους περιοίκους γιατί δεν διαμαρτύρονται ; 
  
Δεν βλέπουν αυτή την τραγική κατάσταση ούτε  και οι δημοτικοί σύμβουλοι του κ. Μοσχολιού και ας μένουν απέναντι. Καλά η αντιπολίτευση βρίσκεται σε διακοπές και δεν μπορεί να δει  οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες που είναι;
Περιμένουμε από τον δραστήριο αντιδήμαρχο καθαριότητας να βάλει το χέρι του πριν έχουμε κάποιο δυσάρεστο γεγονός!

Από τέλη καθαριότητας οι Αγρινιώτες δεν έχουν παράπονο πληρώνουν κάτι παραπάνω....αδιαμαρτύρητα όμως!!! Είμαστε μια «αγαπημένη κοινότητα» εντός των τειχών του Καλλικράτη!  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ