Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Aντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος

Ο σχεδιασμός και η εφαρμογή δημογραφικής πολιτικής, καθώς και η λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων αποτελεί υποχρέωση του Κράτους.
Κάθε μέρα οι οικογένειες με πολλά παιδιά (τρία και άνω) γίνονται μάρτυρες ακατανόητης επίθεσης απο την Κυβέρνηση που μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε να αποδομήσει ότι μέχρι τώρα, έστω και περιορισμένα, έχει θεσπίσει η Ελλινική πολιτεία για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος. Είναι προφανές ότι δεν τους ενδιαφέρει το μέλλον της χώρας ούτε των Ελλήνων.
Είναι ανάγκη ΤΩΡΑ να υλοποιηθούν οι προτάσεις του πορίσματος της Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος. 
Να σταματήσει άμεσα η τιμωρία των οικογενειών με τρία παιδιά και άνω και να υποστηριχθούν με σοβαρά μέτρα και όχι να περιορίζονται ή και να καταργούνται τα όποια υφιστάμενα θεσμικού ή οικονομικού χαρακτήρα έχουν μείνει. Το δημογραφικό και η υπογεννητικότητα στην Ελλάδα δεν είναι μόνο δικό μας πρόβλημα, είναι μια υπόθεση και υποχρέωση ΟΛΩΝ ΜΑΣ πρός την ΕΛΛΑΔΑ.
Κ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
Πρόεδρος Τριτέκνων Αιτ-νίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ