Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Επιστολή προς Δήμαρχο Αγρινίου

Από: Καλαμουδάκου Π. Ευαγγελία                            Προς: Δήμο Αγρινίου
Διεύθυνση: Φιλελλήνων 49, Αγρίνιο                         
                                                                                    Υπόψιν: κ. Μοσχολιού
Τηλ. Επικοιν.: 6982069224
e-mail: evaggeliakalam@hotmail.com

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,
     Ονομάζομαι Καλαμουδάκου Ευαγγελία και είμαι φοιτήτρια του Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων, που εδρεύει στο δήμο σας. Στα πλαίσια των προπτυχιακών μου καθηκόντων, αυτή τη χρονική περίοδο πραγματοποιώ την πρακτική μου άσκηση στο Κέντρο Περιβάλλοντος Τριχωνίδας (ΚΕ.ΠΕ.ΤΡΙ.), το οποίο βρίσκεται στα Αμπάρια Παναιτωλίου.

    Με χαρά διάβασα για την επιστολή σας προς τους προϊστάμενους Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, σχετικά με την οργάνωση επισκέψεων των μαθητών στο Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ), στα πλαίσια των Περιβαλλοντικών Προγραμμάτων που πραγματοποιούν.      
         
    Με αφορμή, λοιπόν, το ενδιαφέρον σας για την ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, καθώς επίσης και την παρότρυνση της κοινής γνώμης σε φιλική προς το περιβάλλον κατεύθυνση, συγγράφω αυτή την επιστολή.

    Αρχικά, για να σας συγχαρώ και παράλληλα, να σας ζητήσω να συμπεριλάβετε και το Κέντρο Περιβάλλοντος Τριχωνίδας σε αυτήν την προσπάθεια δημιουργίας φιλο-περιβαλλοντικής συνείδησης σε όλη την κοινότητα,  ζητώντας το, ενδεχομένως, με επιστολή σας στους Φορείς Εκπαίδευσης.
     Επιπλέον, και προς ενημέρωση σας, το Κέντρο Περιβάλλοντος Τριχωνίδας δέχεται επισκέψεις καθημερινά και ενημερώνει το κοινό του, για το περιβάλλοντα χώρο της λίμνης Τριχωνίδας και τις ιδιαιτερότητες του υγροτόπου, δίνοντας πληροφορίες για τα σημαντικά οικοσυστήματα που το αποτελούν, καθώς επίσης, τονίζεται και η ανάγκη για διατήρηση των υδάτινων πόρων με αποτέλεσμα τη βιωσιμότητα του νομού μας.

    Εν κατακλείδι, θα ήταν χαρά μας να μας επισκεφτείτε και να σας ενημερώσουμε αναλυτικά, ώστε να έχετε πλήρη εικόνα της προσπάθειας που πραγματοποιείται εδώ.

    Ελπίζοντας σε απάντησή σας κ. Δήμαρχε, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.  
                                                                                   Με τιμή,
                                                              Η επί πτυχίω Περιβαλλόντολόγος
                                                                 Ευαγγελία Π. Καλαμουδάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ