Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Προσωπική δήλωση του Γιώργου Τζωρτζόπουλου (προέδρου Ε.Σ. Αγρινίου)

Δόγμα ζωής είχα και έχω:

  "Να συμπεριφέρομαι τίμια και ας αποτύχω και όχι να επιτυγχάνω ενεργώντας δόλια".

Σιχαίνομαι:
Την λογική και πρακτική των αδίκων ότι:
"Αν είναι να επιτευχθεί ο σκοπός, όλα τα μέσα αγιάζονται".

Θλίβομαι για τον ξεπεσμό:
Όλων όσων στο όνομα της προσωπικής σκοπιμότητας και ατομικής μωροφιλοδοξίας τους, επιστρατεύουν την κακεντρέχεια, την μικροψυχία, τον μηδενισμό και την λασπολογία.

Θεωρώ άνανδρους:
Α/ Όλους αυτούς που μέχρι και χθες δεν τόλμησαν ούτε μια φορά δημόσια να εκφράσουν την όποια τυχόν άποψή τους - αν έτυχε να είχαν ποτέ – και σήμερα το παίζουν Μεσσίες και τιμητές.

Β/ Όλους αυτούς που ευαγγελίζονται την κατάργηση της «προσωπολατρίας» την ίδια ώρα που σπεύδουν άλλος να αυτοχριστεί επικεφαλής και οι άλλοι να δηλώνουν υποπόδιοί του.

Γ/ Όλους αυτούς που περίμεναν για να βγάλουν γλώσσα την ώρα και τη μέρα που δεν θα μπορούσα να βάλω υποψηφιότητα.

Δ/ Όλους αυτούς τους δήθεν «Ανεξάρτητους», «Αναμορφωτές» και «Εξυγιαντές», που με την συκοφαντική και πεζοδρομιακή ρητορική τους κατά θεσμών και προσώπων, επιχειρούν να συγκαλύψουν τον υστερόβουλο κομματισμό τους, τις...............
παρεΐστικες εξαρτήσεις τους, τα ιδιοτελή τους κίνητρα, την υποκρισία και τον φαρισαϊσμό τους.

Θεωρώ επίσης καταστροφική συνδικαλιστικά και πολιτικά:
Κάθε προσπάθεια ιδιωτικοποίησης της συλλογικότητας των αποφάσεων και των δράσεων από οιονδήποτε, δεν ανέχομαι, δεν δέχομαι και δεν αναγνωρίζω ιδιοκτήτες σε μια πρωτοπόρα ακαθοδήγητη φιλοσοφία και δράση που έτυχε πανελλαδικής καταξίωσης.

Τέλος γνωστοποιώ ότι:
Επειδή γεννήθηκα, μεγάλωσα και έζησα στην αγορά, όσο θα υπάρχει έστω και ένα μαγαζί ανοιχτό και εγώ θα ζω, χαλινάρι στη γλώσσα μου δεν θα βάλω.

20-5-2011 
Γιώργος Τζωρτζόπουλος

Υ.Γ.: Όποιος νομίζει, άτομο, παρέα, συνδυασμός, μπροστινός ή από πίσω, ατομικά ή ομαδικά που κρύβονταν μέχρι σήμερα, ότι τον αφορούν και θέλει ή έχει κάτι να απαντήσει στα παραπάνω:
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.
Τον καλώ, προσκαλώ και προκαλώ σε δημόσιο διάλογο με τους όρους, προϋποθέσεις και συντονιστές που αυτός θέλει.
ΕΓΩ ένα μόνο ζητώ: να είναι ανοιχτή, δημόσια και φάτσα μπάλα η κουβέντα για να μας ακούει ο κόσμος όλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ