Τρίτη 24 Μαΐου 2011

"Είμαστε πολιτικοποιημένοι, αλλά ακηδεμόνευτοι"

«Τιμούμε την μέχρι σήμερα πορεία του συλλόγου, θα συνεχίσουμε το ίδιο αγωνιστικά», είπαν οι υποψήφιοι της Πρωτοβουλίας Εμπόρων Αγρινίου, κατά τη διάρκεια συνέντευξη τύπου. Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν χθες οι υποψήφιοι του συνδυασμού Πρωτοβουλία Εμπόρων Αγρινίου, ενόψει των εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο. 
Στην συνέντευξη παραβρέθηκαν είκοσι από τους 42 συνολικά υποψηφίους και παρουσιάστηκαν οι βασικές προτεραιότητες του συνδυασμού, που θεωρείται ως «συνέχεια» της προηγούμενης πλειοψηφίας στον Σύλλογο.
Εκπροσωπώντας τον συνδυασμό ο κ. Πάνος Πεσίνης, τόνισε πως η ανάγκη δημιουργία του, προέκυψε μετά την κάθοδο δυο άλλων ψηφοδελτίων και σημείωσε αρκετές φορές πως είναι έξω από προσωπικές στρατηγικές ή παραταξιακές λογικές.
«Εάν οι συνάδελφοι μας τιμήσουν θα εργαστούμε καθημερινά, για την ενότητα στον Σύλλογο, θα εντείνουμε την αγωνιστικότητα του και θα του δώσουμε προοπτική.»
Ο κ. Πεσίνης είπε ακόμη, πως η παράταξη τιμά την μέχρι σήμερα πορεία του Συλλόγου και δεν την απαξιώνει, προσθέτοντας πως αποτελεί παρακαταθήκη για τη συνέχεια του Συλλόγου. Απρ’όλα αυτά είπε πως δεν είναι στις προθέσεις του συνδυασμού να απολογηθεί για τα πεπραγμένα της απερχόμενης  Διοίκησης, αλλά να παρουσιάσει τους στόχους για το μέλλον..
«Κρατάμε ότι θετικό υπάρχει. Τώρα, το μόνο που μας νοιάζει είναι τα προβλήματα του Εμπορικού κόσμου. Θα συνεχίσουμε να είμαστε διεκδικητικοί, ενωτικοί  και αγωνιστικοί» συμπλήρωσε ο κ. Καλαϊτζόπουλος, υποψήφιος του συνδυασμού.
Ερωτώμενος σχετικά ο κ. Πεσίνης, απόρησε που οι άλλοι συνδυασμοί, κάνουν λόγο για «απομόνωση» του συλλόγου, την στιγμή που εκπρόσωποί τους, συμμετείχαν σε όλες τις κρίσιμες αποφάσεις του παρελθόντος, ενώ σημείωσε πως ο συνδυασμός, εφόσον εκλεγεί θα συνεργάζεται με όλους τους θεσμικούς φορείς της περιοχής, ενώ κύριο μέλημα θα είναι η αύξηση των μελών του Συλλόγου.
Απάντησε και για τις διαγραφές που έγιναν, λέγοντας πως οι έμποροι που διαγράφτηκαν, κλήθηκαν στην τελευταία γενική συνέλευση για να συζητηθεί το θέμα τους και δεν εμφανίστηκαν.
«Όσοι επιλέγουν κομματικές και προσωπικές γραμμές και επιλογές είναι αυτοί που περιθωριοποιούνται» είπε τέλος, ζητώντας την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου και είναι 327, σύμφωνα με τα στοιχεία της Εφορευτικής Επιτροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ