Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

Ευχές του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου για τα Χριστούγεννα

«Ακόμα και μέσα στο πιο βαθύ σκοτάδι, υπάρχει το φως της ελπίδας. 
Αυτή η χρονιά μάς δίδαξε πολλά για τον εαυτό μας, για την κοινωνία που ζούμε, για την εποχή μας. Οι πρωτόγνωρες προκλήσεις με τις οποίες ήρθαμε αντιμέτωποι μας γέμισαν φόβο για τους αγαπημένους μας αλλά και δύναμη για να αντιμετωπίσουμε έναν κοινό εχθρό. 
Φέτος τα Χριστούγεννα, ας ενώσουμε τις ευχές μας για υγεία, ασφάλεια και χαρά σε όλες τις οικογένειες. 
Ας πιστέψουμε βαθιά στο μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώπου και ας γεφυρώσουμε τις... αποστάσεις με την προσδοκία να επιστρέψουμε σύντομα στην κανονική μας ζωή. 
Εύχομαι η αγάπη να έχει την δική της θέση σε κάθε σπίτι, σε κάθε γιορτινό τραπέζι. Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ