Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Εργατικό Κέντρο Αγρινίου: Να επανασυνδεθεί το ρεύμα σε όσους έχει κοπεί

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου καταγγέλλει με ανακοίνωση του την αδιαφορία, όπως αναφέρει, της Διοίκησης της ΔΕΗ απέναντι στα λαϊκά νοικοκυριά που έχει κόψει το ρεύμα.
Επισημαίνοντας, πως το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό, καλεί άμεσα την κυβέρνηση να... δώσει λύση και εντολή για επανασύνδεση της ηλεκτροδότησης σε όσα νοικοκυριά έχει διακοπεί.
Αναλυτικά:
Σ’ αυτή την κατάσταση που βρισκόμαστε, με την επιδημία του κορωνοϊού σε εξέλιξη και την προτροπή των υπεύθυνων υγειονομικών υπηρεσιών να μένουμε στο σπίτι, είναι εγκληματικό να υπάρχουν νοικοκυριά χωρίς ρεύμα και νερό.
Το Ε.Κ.Α. έκανε παράσταση στο Διευθυντή της ΔΕΗ στο Αγρίνιο και η απάντηση ήταν ότι η κεντρική διοίκηση δεν έχει πάρει απόφαση ακόμα και ότι το συζητάει.
Απαιτούμε άμεσα την παρέμβαση της κυβέρνησης, του υπουργείου ενέργειας , να δοθεί λύση στο πρόβλημα. Να επανασυνδεθούν όλα τα ρεύματα. Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό.
Απαραίτητη η ατομική ευθύνη αλλά και η κρατική ευθύνη. Το κράτος έχει χρέος να δίνει λύσεις στα προβλήματα του λαού και να μην αρκείται μόνο σε εξαγγελίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ